מצרכים להכנת הבצק: 4 כוסות קמח כפית אבקת אפייה 200 גרם חמאה/ מרגרינה 100 מ"ל שמן 100 מ"ל מים מצרכים למילוי: 500 גרם מחית תמרים 1/2 כפית קינמון 1/4 כפית ציפורן 100 גרם אגוזי מלך קצוצים אופן ההכנה: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד ורך. לאחר מכן מכניסים את הבצק למקרר למשך 48-24 שעות בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את הבצק ל- 6-5 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק. מורחים כמות נדיבה מהמלית על גבי כל אחד מעלי הבצק ומגלגלים לרולדה ארוכה. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מחממים תנור ל-170 מעלות, אופים למשך 35 דקות עד להזהבה לאחר הצינון פורסים לעוגיות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
צילום: הדס ניצן
