X

פילה בקר עם פטריות

  • ו' אלול התשע"ז
המצרכים הדרושים: 1/2 קילו פילה בקר, 2 כפות שמן, 1 כף שום כתוש, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס, 1 כפית פלפל אדום גרוס, 1/4 כפית כמון, 1 קופסה פטריות. אופן ההכנה: לחתוך את הפילה לרצועות דקות, לנגב היטב במגבת נייר, לחמם את השמן ולהוסיף את רצועות הפילה, לטגן תוך כדי ערבוב מידי פעם, בערך 1/4 שעה או עד שיתרכך, להוסיף פטריות ותבלינים, להמשיך לערבב עוד 5 דקות, להעביר לכלי הגשה לקשט לפי הדמיון.
אוכל מתכונים

art