X

טורטיות במילוי בשר טחון

  • י' תמוז התשע"ז
המצרכים הדרושים: 1/2 קילו בשר טחון, 1 בצל גדול קצוץ דק, 2 כפות שמן, כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, 1/4 כפית כמון, 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון, 1 צרור פטרוזיליה קצוצה, 4 שיני שום קצוצות דק, 1 ביצה להדבקת הטורטיות, 1 חבילה טורטייה קטנה, 1 כוס פרורי לחם מתובלים, 2 ביצים טרופות, 1 כוס שמן לטיגון עמוק, אפשר להוסיף לפי הצורך אופן ההכנה: בשתי כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הבשר הטחון, להמשיך לטגן תוך כדי ערבוב, להוסיף תבלינים לפי הטעם, להשאיר על להבה נמוכה עד שמתבשל, לקרר, לקחת טורטייה ולהניח עליה שתי כפות גדושות בשר, לגלגל בזהירות, את הקצה להדביק בביצה, למלא כך את כול הטורטיות, להניח על מגש, לחמם שמן עמוק, לטגן את כול הטורטיות, להניח על נייר סופג, לפני ההגשה לחתוך כול טורטייה באלכסון לחצי, לסדר על כלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.  
אוכל מתכונים

art