דף הבית / אוכל / ריבת מנגו

ריבת מנגו

ריבית מנגו_קרדיט צילום סטודיו TEKA (3)
צילום: סטודיו Teka

ריבה שנותנת טוויסט מתוק ומפתיע ללחם עם גבינה טובה


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

 

מצרכים:

2 מנגו בצבע ירוק

סוכר, במשקל זהה למנגו לאחר בישול

 

אופן  ההכנה:

מקלפים את המנגו, ומניחים בשלמותם בסיר גדול. מכסים במים, מרתיחים בחום גבוה, ומבשלים עד שיתרככו.

מוצאים את המנגו מהסיר ומצננים לפני הוצאת הגלעינים, ומעיכה לעיסה.

מסננים את העיסה באמצעות מסננת, תוך הפעלת לחץ לקבלת עיסה מרוכזת.

לאחר סינון שוקלים את העיסה שהתקבלה ומשווים את משקלה בסוכר.

מבשלים את העיסה והסוכר בחום נמוך, תוך ערבוב נמרץ ללא הפסקה, על מנת למנוע הדבקות לתחתית הסיר.

מוזגים לקערה ומניחים לתערובת להתקרר לפני שמכניסים למקרר. לאחר צינון בחוץ, מכניסים לצינון במקרר למספר שעות עד שריבה מתמצקת.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות שיבולת שועל, שוקולד ופירות