דף הבית / אוכל / סלט של סלקים, אנדיב, גבינת קממבר וכעכים, מיוחד לחג

סלט של סלקים, אנדיב, גבינת קממבר וכעכים, מיוחד לחג

סלט מרענן, טעים וצבעוני שיתאים לכל ארוחה חגיגית וגם ליום חול

סלט אנדיב לשבועות.
סלט אנדיב לשבועות. צילום: אנטולי מיכאלו

סלט צבעוני, טעים בחמש דקות עבודה שישדרג כל ארוחה


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


באדיבות חברת "כרמית", צילום: אנטולי מיכאלו

מצרכים:

אנדיב בשני צבעים

1 סלק לא מבושל, מקולף

גלגל קטן של גבינת קממבר

מיקס עלים ירוקים (אורוגולה, תרד, עלי בייבי)

כעכי טרליני, מסדרת פניני, בטעם שאתם הכי אוהבים (קלאסי, שום בצל, ובתוספת מלח ים).

לרוטב:

1/3 כוס שמן זית

2 כפות מיץ תפוזים

2 כפות חומץ

2 כפות מיץ לימון

1 כפית חרדל

1 כפית דבש

גרידת תפוז

קורט מלח

קורט פלפל

אופן ההכנה:

רוטב: מערבבים היטב בצנצנת את כל המרכיבים.

לוקחים צלחת רחבה, ומניחים את מיקס הירוקים. וגם את סירות האנדיב.

מקלפים את הסלק, חוצים אותו לחצי ופורסים אותו, מניחים בצלחת בין סירות האנדיב, לאחר מכן מחממים תנור ל-180 מעלות, מניחים את גלגל הקממבר על נייר אפייה ומחממים כ-3 דקות בתנור למרקם רך. מניחים במרכז הסלט את הגבינה ומפזרים את כעכי הטרליני בכמות שאוהבים לטבילה בגבינה הנימוחה, את רוטב הויניגרט הדרים שופכים מעל ומגישים.

 

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מארזי סופגניות - צילום שי בן אפריים

מכינים לבד