X

ברוסקטות עגבניות

  • ב' תמוז התש"פ
צילום: גליה אבירם
צילום: גליה אבירם
מנה קייצית, טעימה ומרעננת. הכי קלה להכנה וכזו שתגרוף את כל המחמאות. אנחנו ממליצים להגיש לצד כוס אפרול צוננת ויש פתיחה טעימה ונפלאה לארוחה. באדיבות מסעדת "טרנטינו", מתחם יס פלאנט ראשל"צ   מצרכים: כיכר לחם (לא משנה הסוג) שמן זית איכותי אבקת שום מלח גס פלפל 2 עגבניות בשלות 1 בצל   אופן ההכנה: פורסים את הלחם לפרוסות. מברישים כל פרוסה בנדיבות בשמן זית, מפזרים מעל מעט אבקת שום, מלח גס ופלפל וקולים בתנור כמה דקות (זהירות לא לשרוף). קוצצים דק דק את העגבניות, מוסיפים בצל קצוץ, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל . מוציאים את הברוסקטות מהתנור ממש לפני ההגשה, מסדרים אותם על צלחת יפה, מוסיפים מוסיפים מתערובת העגבניות על הברוסקטות. אפשר להוסיף גם קרעי גבינת מוצרלה טרייה מעל ואם בא לכם ממש להשקיע, ניתן להוסיף מעל פרוסות אנשובי, זיתים, מעט עירית קצוצה מעל.  
אוכל

art