n בראוניז Snickers עם גבינת שמנת וטראפל | גל גפן
דף הבית / אוכל / בראוניז Snickers עם גבינת שמנת וטראפל

בראוניז Snickers עם גבינת שמנת וטראפל

בראוניז סניקרס
צילום: תומר אומנסקי

חתיכות בראוניז מעולות עם כל מה שאהוב וטוב בחטיף הSnickers ועליהם שכבת שמנת עשירה וכיסוי טראפל עשיר. חצי שעה עבודה ונצח של מחמאות מהאורחים. קוביות קטנות של אושר.

באדיבות 'מרס' וזוכה 'בייק אוף' תומר אומנסקי

 

מצרכים שכבת הבראוניז:

תבנית 25X 25 ס"מ או עגולה בקוטר 24 ס"מ

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

3 ביצים L

225 גרם סוכר (כוס ורבע)

140 גרם קמח (כוס)

5 גרם אבקת אפייה (כפית)

20 גרם קקאו

3-4 חטיפי Snickers

 

שכבת הגבינה:

400 גרם גבינת שמנת

2 ביצים

50 גרם סוכר (רבע כוס)

120 גרם שוקולד לבן

50 מ"ל שמנת מתוקה

30 גרם קורנפלור

 

ציפוי וקישוט:

375 מ"ל שמנת מתוקה

300 גרם שוקולד מריר

2-3 Snickers

 

אופן ההכנה שכבת הבראוניז:

נמיס שוקולד מריר וחמאה יחד. נוסיף סוכר לתערובת השוקולד ונערבב היטב.

נוסיף את הביצים פנימה ונערבב היטב עם מטרפה. נקפל פנימה את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה ונעביר לתבנית משומנת ועטופה בנייר אפייה שמתחתיו נייר כסף (עלינו לאטום את התבנית שבה נשתמש).

מומלץ להקפיא את שכבת הבראוניז כרבע שעה לפני מזיגת מסת הגבינה.

 

אופן ההכנה שכבת גבינה:

נמיס את השוקולד הלבן והשמנת עד לקבלת גאנש שוקולד.

נערבב את כל חומרי הבלילה יחד עם הגאנש המומס ונשטח בעדינות מעל שכבת הבראוניז. לפני מזיגת שכבת הגבינה יש לסדר חתיכות של Snickers על הבראוניז.

נאפה ב160 מעלות כ30-35 דקות. בסיום האפייה העוגה אמורה להיות מעט רוטטת ואין מה לחשוש מכך, היא תצטנן בקירור.

לאחר האפייה נצנן את העוגה כחצי שעה על השיש ונעביר לקירור של 6-8 שעות לפחות.

 

אופן ההכנה ציפוי:

נמיס שוקולד מריר עם שמנת ונערבב היטב.

נצפה את העוגה, נזלף מעט שוקולד לבן או גולד מומס ונקשט בSnickers.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

מאומת הקורונה מול השוטר- צילום דוברות משטרת ישראל

חולון: מאומת לקורונה נתפס מפר בידוד