n מתחדשים בג'פניקה | גל גפן
דף הבית / אוכלים בחוץ / מתחדשים בג'פניקה

מתחדשים בג'פניקה

ברשת ג'פניקה התחדשו במנות חדשות ומפתיעות, ביניהן: המבורגר בתוך באן, פילה לברק עם רוטב קארי וכמובן איך אפשר בלי -סושי

ילוטייל רול. צילום: יעל יצחקי
ילוטייל רול. צילום: יעל יצחקי

רגע לפני פרוץ מבצע "חומת מגן", היה לי קרייבינג מטורף לסושי. לא משנה מה אכלתי, טעים ככל שיהיה, כל הזמן, הצטערתי שזה לא סושי. למזלי רשת ג'פניקה כנראה שמעה את רחשי ליבי והשיקה מספר מנות חדשות בתפריט של הרשת (כן ביניהן כמובן סושי!) ואנחנו נסענו לדגום ואף לטעום, בסניף בפארק המדע ברחובות.


  יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "גל גפן" Joffe.dana@gmail.com


ביום רביעי בערב לפני שבועיים המסעדה הומה למדי בעיקר בצעירים וגם במשפחות שהגיעו לחגוג אירועים משפחתיים (העוגה עם הזיקוק הסגירה אותם). למרות שיש מקומות ישיבה רבים בחוץ, החלטנו להתקרר במזגן בתוך המסעדה הגדולה. כאמור התכנסו כדי לדגום את המנות החדשות בתפריט, ולכן התחלנו עם המנה החדשה הכי מסקרנת- הבאן בורגר שמגיעה כמנת פתיחה והן כמנה עיקרית בתוספת צ'יפס.

כמנת פתיחה היא כוללת: המבורגר בלחמניית באן, רוטב הויסין, חסה איסברג, עגבנית שרי ובצל סגול (39 ₪), בגזרת הסושי לקחתי גם מנה חדשה ומסקרנת: ספייסי דג יילוטייל רול- מלפפון, אבוקדו, עירית וטוביקו בציפוי ילוטייל (56 ₪), מהמנות הוותיקות התרכזנו בסלטים: סלט נאם טוק: רצועות בקר מוקפצות, שבבי אורז, עגבניות שרי, בצל סגול, שום, בצל ירוק, כוסברה ברוטב תמרינדי, ליים וסויה (29 ₪) וסלט עוף מלפפונים ברוטב חמאת בוטנים וחלב קוקוס (26 ₪). למרבה השמחה, כל המנות היו פשוט נהדרות. הבאן בורגר, אומנם הכי לא קשור למטבח אסיאתי, אבל הוא היה טעים, עסיסי ולא טבע ברטבים, הקציצה עמדה בפני עצמה, והבאן האוורירי רק הוסיף רכות נעימה ולא מכבידה. הסושי היה פשוט מעולה, עם שילוב טעימים נכון וכמובן טריות. סלט הנאם טוק היה נדיב בבקר, והיה טעים, טרי ומרענן, כך גם סלף העוף שהיה מתקתק יותר בגלל חמאת הבוטנים. לגמרי תמורה ראויה למחיר.

גולדן קארי. צילום: יעל יצחקי
גולדן קארי. צילום: יעל יצחקי

 

 

לעיקריות שוב התרכזנו במנות החדשות ולקחנו גולדן קארי: פילה לברק מוגש על מצע אורז מאודה עם רוטב קארי צהוב, קשיו מסוכר וכוסברה (79 ₪) ושוב סושי- ווייט רויאל: טונה, טוביקו , אבוקדו וגבינת שמנת בציפוי של ילוטייל וספייסי מיונז (54 ₪). מנת הסושי הייתה מדהימה, לא פחות, אולי בגלל שילוב הגבינת שמנת שנותנת עושר ומרקם לכל הרול, הפילה לברק התגלה כמנה גדולה- עם שני נתחי פילה לברק צרובים וטעימים מאוד, וכמות גדולה של אורז ליד. לטעמי חסרה במנה מנת ירק מוקפץ מה שהיה מעלה אותה ברמה אחת למעלה.

לקינוח לקחנו את הקראק פאי: פאי קראנצ'י ונימוח של גרנולה, טופי, וניל וקרמל (34 ₪), ופינוק מנגו

כדור מנגו ושוקולד לבן, מצופה ברוטב מנגו ובעיטור פירורי קרמבל (19 ₪).

מנת הקראק פאי הייתה חמימה ונהדרת, ופינוק המנגו היה טעים אם כי טיפה מתוק מדי לטעמי. כך או אחרת דרך מעולה לסיים ארוחה.

 

ג'פניקה. המדע 2 פארק המדע רחובות, 3636*

www.japanika.net

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו .אם זיהיתם בפרסומנו צילום אשר יש לכם זכויות בו , אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות המייל joffe.dana@gmail.com

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אולי יעניין אותך גם:

גולדה ליון

טעם של קיץ