X

הישראלית היפה: נהגת שפגעה בכלב משוטט מחפשת את בעליו

אנשים טובים באמצע הדרך: אתמול בשעת ערב פגעה סיגל בראשית בכלב משוטט. היא ביקשה להעניק לו עזרה, אבל הכלב ברח. "פניתי למוקד 106 וגם לשירות הווטרינרי... אם מישהו מכיר את בעליו אני מבקשת שיצרו איתי קשר", היא אומרת. "הייתי מאד עצובה ואפילו בכיתי שהכאבתי לבעל חיים"

הישראלית היפה: נהגת שפגעה בכלב משוטט מחפשת את בעליו
צילום: צאט
whatsapp

מאז אתמול בשעות הערב מתקשה סיגל בראשית, תושבת ראשון לציון, להירגע. המחשבה שפגעה בכלב משוטט ולא הצליחה להגיש לו עזרה ולאתר את בעליו, מדירה שינה מעיניה. 

"זה קרה בסביבות 18:20 היא מספרת ל"גל גפן". "נסעתי ברחוב נחמיה ליד בית מספר 46 ושם ללא כוונה פגעתי בכלב יחסית גדול בצבע חום שחור. הכלב קיבל מכה מהמכונית וברח לאחד הבתים מול נחמיה 46 או 48."

בראשית היתה נסערת. היא כתבה פוסט מרגש ושיתפה בכמה קבוצות פייסבוק במטרה לאתר את הבעלים של הכלב. "נסעתי לאט כי כך צריך לנסוע", כתבה בפוסט. "השמש סינוורה אותי והראות שלי היתה לקויה. אם מישהו ראה את הכלב או יודע על מקום הימצאו ארצה לראות אותו ולטפל בו".

"יש לי כלב חמש שנים וזאת אהבה שאי אפשר לתאר", אומרת בראשית, 53 ואם לילדים. "אני חייבת למצוא את הכלב ולדעת שהוא בסדר. חשוב לי שהבעלים יידעו שאני ממש דואגת".

ככצילום: כ

"כשזה קרה שמעתי בום ולא הבנתי מה קורה. עצרתי ואז שמעתי אנקה והכלב התחיל לרוץ. לא נסעתי מהר. אני בטוחה שמדובר בפגיעות יבשות כי לא היו סימני דם במקום. פניתי למוקד 106 ואחר כך לשירות הווטרינרי. דיווחתי וגם רציתי לברר אם בעל הכלב אולי יצרו איתם קשר. ניסיתי לאתר את הכלב ואת הבעלים בכל דרך ולכן פרסמתי פוסט. אני מאוד מקווה שהכלב בסדר ושהוא חזר לבעליו".

נשמע שזה מאוד השפיע עליך.

"ברור. הייתי מאוד עצוב ואני עדיין עצובה על זה. אפילו בכיתי כי הכאבתי לבעל חיים".

אני חייבת לומר לך שעשית מעשה שראוי לכל הערכה.

"אני לומדת קבלה מספר שנים. אני יודעת שכל מה שקורה זה מבורא עולם והייתי רוצה לעשות רק טוב. צריך לזכור לעשות טוב לבריות, לכל בריאה, ואהבת לרעך כמוך גם לבני אדם וגם לבעלי חיים. לצערי, עדיין לא יצרו איתי קשר".

עשרות גולשים הגיבו לפוסט שכתבה והחמיאו לה: "כל הכבוד", "יישר כח", "יש צדיקים בסדום, את מקסימה", "כל הכבוד על לקיחת האחריות בפומבי, דבר כל כך לא מובן מאליו היום", "כיף שעדיין יש אנשים טובים", " לא מכיר אותך אבל את אישה מדהימה!", אשרייך צדיקה. ירבו אנשים כמוך!", "מקווה שיהיה לזה סוף טוב". 

מכירים את הבעלים של הכלב? 

צרו קשר במייל: bettylevin1@gmail.com