רשת מועדוני הכושר ספייס ממשיכה להתרחב ומשיקה סניף חדש בשוהם בהשקעה של כ-6 מיליון ₪
למרות המלחמה, קבוצת הכושר המובילה ממשיכה באסטרטגיית הצמיחה ופותחת סניף חדש בשוהם , הסניף ה-36 של הרשת .
- בתי לוין
- ז' ניסן התשפ"ו
קבוצת ספייס ממשיכה באסטרטגיית הצמיחה גם בזמן מלחמת "שאגת הארי" ומשיקה סניף חדש ומרשים ברחוב עמית 6 שוהם, מדובר במועדון המשתרע על פני כ־2,000 מ"ר, עם השקעה כוללת הנאמדת בכ־6 מיליון שקלים.
המועדון מצויד בציוד מהחברות המובילות בעולם, ובראשן Gym80 הגרמנית, הנחשבת לאחת מיצרניות ציוד הכושר האיכותיות והמתקדמות בתחום. השילוב בין ציוד מתקדם לתכנון מוקפד מעניק למתאמנים חוויית אימון ברמה גבוהה במיוחד.
במקום הוקם גם מתחם ייעודי לנשים בלבד חלל מעוצב ומלא, המאפשר למי שמעוניינת להתאמן באווירה אינטימית ונוחה. לצד זאת, כולל המועדון חדר סטודיו רחב המציע מגוון חוגים, וכן סטודיו ייעודי לפילאטיס מכשירים.
העיצוב של המועדון שם דגש על חוויית משתמש כוללת, עם קווים מודרניים, חללים מרווחים ואווירה מוקפדת שמייצרת “וייב” עדכני ונעים לאימון.
חיים פרנקל מנכ"ל ובעלים קבוצת ספייס: "אנו שמחים להשיק את הסניף החדש בשוהם למרות המלחמה והמצב הבטחוני המורכב, המהלך מהווה חלק מיישום האסטרטגיה ארוכת הטווח של החברה והמשך תנופת ההתרחבות שלה
המועדון בשוהם מביא סטנדרט חדש לאזור גם מבחינת הציוד, גם ברמת העיצוב וגם בחוויית האימון הכוללת. היה לנו חשוב ליצור מקום שמדבר לכלל המתאמנים, עם פתרונות מגוונים, כולל מתחם ייעודי לנשים. אנחנו רואים כבר מהימים הראשונים קהילה שנבנית סביב המועדון, וזה מבחינתנו ההצלחה האמיתית לא רק מתקן אימון, אלא מקום שאנשים מרגישים שייכים ובטוחים להגיע גם בימי המלחמה"