X

סיורים מוגברים במוקדי הבילוי והמסחר: ראשון לציון מוכנה לחגיגות השנה החדשה

החברה לביטחון וסדר ציבורי בעיריית ראשון לציון השלימה היערכות מקיפה לקראת חגיגות השנה האזרחית החדשה, במסגרת מערך רחב לשמירה על הסדר הציבורי ברחבי העיר וביטחון התושבים.

סיורים מוגברים במוקדי הבילוי והמסחר: ראשון לציון מוכנה לחגיגות השנה החדשה
צילום: החברה לביטחון
whatsapp

השיטור העירוני יבצע ביקורות גלויות וסמויות מוגברות, תוך שימת דגש על זיהוי מוקדם של אירועים פוטנציאליים, וניידות החברה יסיירו באופן אינטנסיבי בכל מוקדי הבילוי והמסחר בעיר תוך הקפדה על נוכחות בולטת ומשמעותית ברחובות. במקביל, תפעלנה סיירות המצלמות של 'מבט ראשוני' לניטור ואיתור בזמן אמת של אירועים במקומות הומי אדם, כאשר המערך הטכנולוגי המתקדם יאפשר מניעה ותגובה מהירה ויעילה לכל אירוע בשטח. 

בנושא אכיפת חוק הרעש, החברה מבהירה כי בהתאם לתקנות למניעת מפגעים (מניעת רעש), איסורי הרעש לא יחולו בערב השנה האזרחית החדשה, המוגדר כאחד הימים בהם מותרת חגיגה המלווה במכשירי סאונד, ובתנאי שהרעש אינו חריג. עם זאת, רעש חריג ובלתי סביר יענה באכיפה מיידית. המוקד העירוני 106 יהיה זמין כמו תמיד לשירות התושבים 24 שעות ביממה לדיווח מיידי על כל אירוע או מפגע.

"המערך שהקמנו משלב טכנולוגיה מתקדמת, נוכחות תפעולית מוגברת ותיאום מלא עם משטרת ראשון לציון, ואנחנו נפעל בנחישות כדי להבטיח שתושבי העיר יוכלו לציין את ערב השנה האזרחית בשקט ובביטחון", מסר מוטי נחמני, מנכ"ל החברה לביטחון וסדר ציבורי.

רז קינסטליך, ראש עיריית ראשון לציון: "ביטחון התושבות והתושבים והסדר הציבורי עומדים בראש סדר העדיפויות שלנו. ההיערכות המקיפה שלנו לקראת ערב השנה האזרחית משלבת נוכחות מוגברת וטכנולוגיה מתקדמת כדי לאפשר לכולם לבלות, לחגוג וליהנות, תוך שמירה על השקט, הבטיחות ואיכות החיים. אני מבקש מהחוגגים לנהוג באחריות: אם שותים - לא נוהגים וחוזרים הביתה בשלום". 

דורון אוזן, משנה לראש העירייה ומחזיק תיק הביטחון: "ההיערכות לקראת ערב השנה האזרחית היא דוגמה לשיתוף הפעולה המצוין בין החברה לביטחון, המשטרה והעירייה. אנחנו פועלים כצוות אחד עם מטרה אחת: לשמור על איכות החיים והביטחון של תושבי ראשון לציון".