X

"אצל הדוד סם" בבצרה פותח את שעריו לאירועים פרטיים: גסטרונומיית בשרים אותנטית לחוויה טקסנית ובלתי נשכחת

האירועים ב"אצל הדוד סם" מיועדים לקהל של בין 80 ל-250 איש, מה שמאפשר אירוח אינטימי אך מפנק. טווח המחירים נע בין 350 ש"ח ל-470 ש"ח למנה, ומבטיח תמורה מלאה וחווית בשרים יוצאת דופן.

"אצל הדוד סם" בבצרה פותח את שעריו לאירועים פרטיים: גסטרונומיית בשרים אותנטית לחוויה טקסנית ובלתי נשכחת
צילום: רועי ברנד

מתחם האירוח והבשרים "אצל הדוד סם" במושב בצרה, הידוע באווירה הפסטורלית הייחודית שלו ובמומחיות שלו בבשרים טקסניים מעושנים, פותח שעריו לאירועים פרטיים סביב ארוחת גורמה של נתחי פרימיום. המתחם מזמין את הציבור לחגוג אירועים משפחתיים ועסקיים באווירת חווה כפרית, תוך הנאה מחוויה קולינרית עשירה המביאה את טקסס לישראל.
האירועים ב"אצל הדוד סם" מיועדים לקהל של בין 80 ל-250 איש, מה שמאפשר אירוח אינטימי אך מפנק. טווח המחירים נע בין 350 ש"ח ל-470 ש"ח למנה, ומבטיח תמורה מלאה וחווית בשרים יוצאת דופן.

רועי ברנד.צילום: רועי ברנד

תפריט הדגל: טקסס במעשנה
הגסטרונומיה המוצעת באירועים היא חגיגה אמיתית של שיטות עישון וגריל טקסניות. התפריט כולל מגוון נתחים עשירים ומעושנים, שנעשים בשיטות מדויקות על פי מיטב המסורת:
ספריבס טלה עסיסי, פיקנייה, אנטריקוט, פילה בקר מובחר ואסאדו מפורק, נתחי בריסקט חזה בקר (הוא "הנתח של הדוד סם" המפורסם), לצד כרעי עוף מעושנות ונקניקיות צ'וריסוס מתובלות. הארוחה מוגשת בליווי תוספות קלאסיות שלא מחויבות בתשלום נוסף, ביניהן: תירס חם, שעועית ירוקה טרייה, תפוחי אדמה אפויים וסלט חסה רענן.

רועי בראצל הדוד סםצילום: רועי בר


אביחי וקנין, הבעלים של "אצל הדוד סם: "אצל הדוד סם אנחנו לא רק מגישים בשר, אנחנו מגישים חוויה. כל אירוע אצלנו הוא מסע קטן ללב טקסס. האורחים שלנו מגיעים למרכז הארץ, אבל מרגישים שהם עברו ליקום אחר – שקט, פסטורלי, עם ריח מעושן של בשר איכותי באוויר. אנחנו מציעים את כל סוגי הנתחים שאפשר לחלום עליהם, מפיקנייה ועד לבריסקט המפורסם שלנו. המטרה שלנו היא לאפשר לזוגות, למשפחות ולחברות עסקיות לחגוג אירוע קולינרי ברמה הגבוהה ביותר, מבלי להתפשר על אווירה נינוחה וייחודית."


החוויה הפסטורלית בבצרה
החווה בבצרה מעניקה תפאורה מושלמת לאירועים: מרחבים, שקט כפרי, אווירה עם לפידי ענק בכניסה ומוסיקת קאנטרי, שמוציאה את האורחים מהלבנט הישראלי ומאפשרת לאורחים להנות מחגיגה שונה מכל מה שהכירו. חוויה ייחודית, טעימה ונעימה. 
"אצל הדוד סם" בווייז, בצרה


טלפון להזמנת מקומות לקבוצות מעל 8 אנשים: 054-9191020
שעות פעילות ימי חמישי 18:00-23:00 , ימי שבת 10:00-21:00 (יש להתעדכן דרך האינסטגרם או טלפונית בימי ושעות פעילות סביב חגים)
פייסבוק, אינסטגרם, טיקטוק, הזמנות דרך וולט
אצל הדוד סם – חוויה קולינרית שמביאה את טקסס לישראל


אצל הדוד סם" במושב בצרה, הוא לא רק מסעדת בשרים, אלא חוויה שלמה בסגנון טקסס. זהו מתחם בילוי פסטורלי שנפתח בשנת 2023 על ידי אביחי וקנין וממוקם בחווה, שבו חגיגת הבשרים המעושנים היא הלב הפועם של המקום. אביחי התאהב במסעותיו בארה"ב בתרבות החוואים, הקאובוי הטקסני ובחיבור לחומר גלם מצוין, לבשר שמטופל כראוי ועשוי במידה טובה. הוא רצה להביא לישראל את חוויית הברביקיו הטקסני האותנטי, עם דגשים על שימוש בחומרי גלם איכותיים, תיבול מסורתי ועישון איטי בעץ. הרעיון היה ליצור מקום שישלב בין אוכל ברמה גבוהה, לבין חוויית בילוי באווירה פתוחה, חמה ומשוחררת. 


בכניסה לחווה, ניצבות מעשנות ענק, שבהן עוברים נתחי בשר איכותיים תהליך עישון ארוך ומדויק שנמשך שעות ארוכות, בשיטה טקסנית מסורתית. התוצאה היא בשרים רכים ונימוחים, עשירים בטעם, שנמסים בפה. האווירה במקום משלימה את החוויה – שולחנות עץ ארוכים במרחב פתוח, מוזיקה טובה עם להקה חיה בכל חמישי ואווירה טקסנית. 


תפריט "אצל הדוד סם" מורכב מנתחי בשר על פי בחירה, אותם שוקלים ומתמחרים על פי משקל פלוס תוספות ללא עלות: נתחי בקר מובחרים: סטייקים, בריסקט, אסאדו, ספריבס, פיקנייה; מנות עוף מעושן; צלעות בסגנון דרום אמריקאי; נקניקיות צ'וריסוס ויש גם מנה צמחונית; מנות צד אמריקאיות קלאסיות – תפוח אדמה אפוי, תירס מתוק, ירקות מוחמצים, רוטב צ'ימיצ'ורי לצד מגוון בירות ישראליות, לצד אמריקאיות. 


טווחי המחירים נעים בין 25-75 ₪ ל100 גרם בשר מעושן (תלוי בחלק), כשהמחיר הסופי הוא נגזרת של סוג וכמות הבשר שתבחרו. 
מה שמייחד את המקום ומושך אליו מאות אנשים, זה האופי המשפחתי שלו. "אצל הדוד סם" מציע יותר מסתם ארוחה, הוא מציע חווית חוויה טקסנית, כולל פינת חי של בעלי כנף : תרנגולות, אפרוחים, תוכים. המיקום בחווה מוסיף המון קסם. המבקרים, במיוחד משפחות עם ילדים, יכולים ליהנות ממרחבים פתוחים ומפינות ישיבה נעימות. זה הופך את היציאה לא רק לחגיגה קולינרית, אלא גם לבילוי חקלאי שמתאים לכולם.
"אצל הדוד סם" פועל לרוב בימי חמישי ושבת, ומציע חוויה קבועה של אירוח "הכל כלול", שאף אחד לא יישאר רעב.