בית מותג הרכב החשמלי AION ראשל"צ נפתח לקהל הרחב
הסוכנות המרשימה נמצאת ברחוב נח מוזס 4 בראשון לציון, וכוללת אולם תצוגה מעוצב ויפהפה עם שלושה דגמים חדשים ומתקדמים של מותג הרכב החשמלי AION מבית ענקית הרכב הסינית GAC, מהמובילות בעולם.
- בתי לוין
- כ"ד תשרי התשפ"ו

רכב ראשון, סוכנות הרכב הוותיקה והמנוסה של טויוטה בראשל"צ, חנכה השבוע עם אוריון מוביליטי מקבוצת יוניון, יבואנית AION, סוכנות חדשה וייעודית למותג הרכב החשמלי החדש שהגיע לישראל.
הסוכנות המרשימה נמצאת ברחוב נח מוזס 4 בראשון לציון, וכוללת אולם תצוגה מעוצב ויפהפה עם שלושה דגמים חדשים ומתקדמים של מותג הרכב החשמלי AION מבית ענקית הרכב הסינית GAC, מהמובילות בעולם.
באירוע החגיגי השתתפו בין היתר מנכ"ל אוריון מוביליטי אלעד גולדפרב, מנהל GAC אירופה מר דיוויד יאנג, מנהלת השיווק של GAC אירופה הגב' קתרין ז'או, שר הביטחון לשעבר עמיר פרץ, מנכ"ל סוכנות AION בעיר בועז אלון, ועוד כ-100 מכובדים ולקוחות. במקום נערך טקס קביעת מזוזה וגזירת הסרט, ובפני הנוכחים הוצגו האולם המרשים ושלושת הדגמים החדשים.
במסגרת אירוע פתיחת בית AION ראשל"צ נחשפו שלושה דגמים חדשים של המותג: AION V – SUV עוצמתי בעל טווח הנסיעה הארוך ביותר בקטגוריה (עד 510 ק"מ), שזכה לדירוג של 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק האירופיים המחמירים Euro Ncap; AION HT – דגם היוקרה של AION עם טכנולוגיה חדשנית, תא מטען ענק, ומגוון פינוקים, בהם מערכת DOLBY עם 22 רמקולים, מושבים עם חימום ואוורור, הדום לרגליים, מסאז' ועוד; וה-AION Y – רכב פנאי משפחתי עם מרווח פנימי יוצא דופן.
כל דגמי AION ישווקו עם אחריות היצרן המקיפה ביותר בישראל - 8 שנים מלאות גם על הרכב וגם על הסוללה, ולא פחות חשוב מכך, עם "הגב החזק" של היבואנית אוריון מוביליטי מקבוצת יוניון, המייבאת את מותגי הרכב המובילים בישראל, בהם טויוטה, לקסוס, ג'ילי וזיקר. טווח המחירים של שלושת הדגמים מפתיע מאוד ואטרקטיבי במיוחד לאור רמתם הגבוהה, וינוע בין 142,990-182,990 ₪ כולל מע"מ.
האולם החדש תוכנן על ידי משרד האדריכלים BLE" אדריכלות ועיצוב" ומציג שפה עיצובית עכשווית ונקייה התואמת את התפיסה הגלובלית של GAC. שטחו של האולם כ-200 מ"ר והוא כולל חלל תצוגה רחב, אזורי ישיבה, בר שירות ועמדות ייעוץ ומכירה והכל באווירה יוקרתית ונעימה מאוד. אולמות תצוגה נוספים למותג AION בישראל נפתחו גם במודיעין ובחיפה, ובשבועות הקרובים צפויים להיפתח אולמות גם ברעננה ובתל אביב.
אלעד גולדפרב, מנכ"ל אוריון מוביליטי, אומר כי הקמת חמישה אולמות תצוגה ייעודיים ומושקעים בפריסה ארצית כבר בתקופת ההשקה, מהווה אמירה ברורה שהמותג AION נועד להיות שחקן מוביל בשוק הרכב החשמלי בישראל. לדבריו, "כל אולם תוכנן בקפידה במטרה ליצור חוויית מותג יוקרתית ומקצועית ולבנות אמון בין הלקוח ליצרן וליבואן".
סוכנות AION בראשון לציון תשמש עבורו באופן בלעדי, ותנוהל על ידי בועז אלון, הבעלים ומנכ"ל משותף של הסוכנות לצד יונית אשכנזי-חן; וכן ליאור קופץ שישמש כמנהל המתחם, לאחר שצבר ניסיון ועשייה של עשר שנים בטויוטה. כלל אנשי הצוות במתחם הינם סוכנים מיומנים בעלי ניסיון ומוניטין של יוניון מוטורס, עם רקורד עשיר בתחום הרכב בישראל, בטיפול מקצועי ברכבים ובשירות מסור ואישי ללקוחות הישראלים בסטנדרט הגבוה שמאפיין את הקבוצה. זאת, מתוך מטרה להעניק ללקוחות AION ביטחון ושירות ברמה הגבוהה ביותר - תוך שמירה על חווית מותג ייחודית.
בועז אלון מסר: "אנחנו מביאים לעיר את אחד המותגים המתקדמים בעולם הרכב החשמלי – AION מבית GAC. מדובר ביצרן מוביל, איכותי ובעל אמינות גבוהה, שמייצר גם את רכבי טויוטה בסין. השוק הישראלי מוצף היום במותגים חדשים, ומה שעושה את ההבדל עבור הצרכן הישראלי הוא השירות, המחויבות והגב שאנחנו נותנים ללקוח. מבחינתי, זו לא רק סוכנות רכב – אלא בית שבו יש אכפתיות, הקשבה ורגש אמיתי ללקוח, לצד טכנולוגיה מתקדמת וחוויית נהיגה יוצאת דופן בדגמים המתקדמים של AION שהגיעו לישראל".
יצרנית הרכב הסינית GAC היא יצרנית ותיקה המייצרת רכבים כבר מעל 30 שנה, ונחשבת לאחת מיצרניות הרכב הגדולות בסין ובעולם עם ייצור של מעל 2 מיליון כלי רכב מדי שנה, כמחציתם רכבי טויוטה והונדה. מותגי GAC זוכים מדי שנה בציונים גבוהים ביותר במדדי האיכות והאמינות בדירוג JD POWER היוקרתי.