X

אלה העוגות לראש השנה שיעשו לכם חג שמח

עוגת הדבש שמסמלת לנו את השנה המתוקה בפתח, מגיעה השנה עם טוויסט מעניין וגם יפה כקלאסית, קבלו את העוגות לשנה טובה

אלה העוגות לראש השנה שיעשו לכם חג שמח
צילום: בועז לביא

מתוק לשנה החדשה: קולקציית ראש השנה של ביסקוטי

קונדיטוריית ביסקוטי משיקה לקראת החג קולקציית עוגות וקינוחים חגיגית, בהשראת סמלי ראש השנה – ובראשם הדבש. השפית רוסלה יונה יצרה מגוון עשיר של עוגות בעבודת יד, עם חומרי גלם איכותיים ושילובים מפתיעים.

בין העוגות שיוצעו למכירה (76 ש"ח לפס, 152 ש"ח לעוגה בגודל בינוני):

פלאמה – שכבות דבש, קרם לימון ופטיסייר בציפוי מרנג חרוך.

טורטה דה לה נונה – בצק בריוש, קרם ריקוטה, טופי ותפוחים בדבש.

קווין בי – טורט וניל יפני עם קרם קרמל מלוח, בוואריה וניל ודבש, בציפוי כוורת שוקולד לבן.

עוגת דבש קלאסית (פרווה) – עם קראמבל שקדים (49 ₪).

עוגת דבש וריקוטה – שילוב רענן וקרמי (49 ₪).


המחירים נעים בין 49 ₪ לעוגה אישית ועד 152 ₪ לעוגה בינונית.

הקולקציה זמינה בסניפי ביסקוטי, בהזמנה טלפונית ובמשלוחים לכל הארץ. כל המוצרים כשרים בהשגחת בד"צ בית יוסף.

קולקציה המיוחדת תהיה זמינה לרכישה בסניפים ובאתר 

טלפון להזמנות: 03-5704015

https://www.biscotti.co.il

בועז לביאעוגת פלאמה של ביסקוטי לראש השנהצילום: בועז לביא

 

מאפה נאמן מציגה: קולקציית עוגות דבש לחגי תשרי 2025

לקראת ראש השנה, רשת מאפה נאמן משיקה את סדרת "נאמנים למסורת" – עוגת הדבש הקלאסית בטעמים חדשים ומרעננים.

בין הטעמים: עוגת דבש קלאסית, עם שקדים מולבנים, שטרוייזל קראמבל, אגוזי מלך גרוסים ועוד. מחיר: 40 ₪ ליחידה או 2 ב-60 ₪.

בנוסף, סדרת פרימיום עם שילובים עשירים: דבש ופונדנט, תפוחים ושקדים, גזר וצימוקים, ופיסטוק. מחיר: 45 ₪ ליחידה או 2 ב-80 ₪.

לצד אלו תמצאו גם מגוון קינוחים מיוחדים לחג – רולדות דבש-שוקולד, חלת כתר דבש עם צימוקים, קדאיף דבש, פלורנטין דבש ועוד.

לפי נתוני הרשת, הביקוש לעוגות דבש עלה השנה ב־14%, כשהקלאסית ממשיכה להוביל את המכירות.

כשרות: מהדרין אגודת ישראל

https://neeman.co.il/

גיל אבירםקולקציית ראש השנה של מאפה נאמןצילום: גיל אבירם

 


קונדיטוריית שמו: קולקציית קינוחים לראש השנה

שף־קונדיטור מיקי שמו משיק קולקציה חגיגית של עוגות וקינוחים לראש השנה, עם שילובים מסורתיים של תפוחים ודבש לצד טוויסטים עכשוויים.

בין המוצרים:

ג'פונז – עוגת שכבות עם ריבת חלב, שוקולד, קרמל ובצק אגוזים בדבש (150–200 ₪)

מוס דבש "דולצ'ה" (99 ₪)

עקיצת הדבורה – בצק בחוש בציפוי שקדים ודבש (75 ₪)

דובוש דבש – גרסה חגיגית לעוגה ההונגרית (69 ₪)

עוגות תפוחים במגוון סגנונות (49–75 ₪)

עוגות דבש קלאסיות ועם אגוזים או תמרים (49 ₪)

מאפינס דבש (35 ₪), דובשניות (39 ₪), קראנץ שקדים (59 ₪)

בנוסף: חלות חג, לחמי מחמצת, בריושים, קונפיטורות וחטיפי שוקולד.

להשיג בסניפי קונדיטוריית שמו ובאתר: shemo.co.il

דניאל לילה   קונדיטוריית שמו לראש השנהצילום: דניאל לילה

 

רשת ביגה משיקה לרגל ראש השנה וחגי תשרי
לראשונה: עוגת תפוח דבש והל - ללא גלוטן 

העוגה בחושה, משלבת נגיעות של הל,
עשירה בטעמים ונימוחה בפה 

רשת קפה ביגה משיקה לרגל ראש השנה וחגי תשרי עוגת תפוח בדבש קלאסית,  בתוספת הל– ללא גלוטן, המיועדת לשוחרי בריאות, חובבי מזון ללא גלוטן ולסובלים ממחלת הצליאק.

העוגה בחושה, עשירה, ומשלבת לראשונה נגיעות של הל. השילוב בין דבש להל יוצר עוגה רכה, מתובלת,  מרעננת ומה שמאזן את המתיקות. התוצאה: עוגה ארומטית ומיוחדת לחגים.

העוגה חגיגית,  אוורירית, עשירה בטעמים, רכה, ונימוחה בפה.  ללא מוצרי חלב ומתאימה כקינוח גם לארוחת חג, לארוחות משפחתיות, וגם כקינוח למי שאוהב עוגת דבש ותפוחים, עם טעם של פעם.

עוגת התפוח דבש והל  החדשה, מצטרפת לקולקציית העוגות המיוחדות של ביגה  לראש השנה, הכוללת מבחר עוגות על טהרת הדבש. 
 
כשרות: חלבי למהדרין, בד"צ בית יוסף

מחיר לצרכן עוגת תפוחים בדבש: 48 ש"ח 
משקל העוגה:  כ – 600 גרם    

ניתן להשיג ברשת קפה ביגה בכל רחבי הארץ 
 

דויד מויאלעוגות תפוח דבש והל - ללא גלוטן של ביגה צילום: דויד מויאל

 


'האני באטר טוסט': הקינוח היפני שהפך ללהיט בטיקטוק נוחת בישראל בגרסה מקומית חגיגית.


יד מרדכי, קונדיטוריית ביסקוטי ונדב בורנשטיין מביאים לארץ את הקינוח היפני הוויראלי שהפך ללהיט בטיקטוק, מבוסס על המתכון המקורי משיבויה בטוקיו, הפעם עם טוויסט מקומי לראש השנה: חמישה טעמים מתוקים ומלוחים, מבוססי דבש טהור מפרחי בר, ביניהם גם גרסת חג עם תפוח בדבש 
החל מה-8 בספטמבר ועד ה-14 באוקטובר בכל סניפי רשת "ביסקוטי".
לקראת ראש השנה, ה'האני באטר טוסט' (Honey Butter Toast) אחד הקינוחים הפופולריים ביותר ביפן שהסעיר את הטיקטוק, מגיע לישראל לזמן מוגבל. החל מה־8 בספטמבר ועד ה־14 באוקטובר, יוצע הקינוח בסניפי קונדיטוריית ביסקוטי, בשיתוף עם מותג הדבש יד מרדכי.
ה'האני באטר טוסט', שמקורו ברובע שיבויה בטוקיו, מבוסס על פרוסת בריוש או לחם קסטן אוורירי בעובי 7 ס"מ, הטבולה בחמאת דבש ונאפית עד להזהבה קריספית. התוצאה היא קינוח המשלב פריכות מבחוץ עם רכות, עסיסיות וחום מבפנים- גרסה יפנית מפתה לפרנץ' טוסט.
היזם הקולינרי נדב בורנשטיין, טעם את הקינוח היפני ומאז חלם להביא אותו לישראל. יחד עם הקונדיטורים של "ביסקוטי" ובשיתוף "יד מרדכי", פותחה במשך חודשים גרסה מקומית מושלמת: פרוסת בריוש אוורירית הטבולה בדבש הטהור מפרחי בר של "יד מרדכי", הנאפית עד קריספיות מפתה. הקינוח מוגש בחמישה ציפויים שונים: האני באטר טוסט עם קרם ברולה, מרשמלו עם שבבי מרנג פטל ווניל, קרמל מלוח וקרם פטיסייר עם רוטב פירות יער וגרסה מלוחה מפתיעה, במיוחד לכבוד ראש השנה, עם גבינת קממבר ופלחי תפוח בדבש יד מרדכי. 

בועז לביאהאני באטרצילום: בועז לביא