משטרת גבעתיים עצרה גבר שתקף ושדד גבר באיומי סכין וזאת לאחר מפגש מיני בניהם
"אני פוגש הרבה אנשים בערבובים"- משטרת גבעתיים עצרה גבר שתקף ושדד גבר באיומי סכין וזאת לאחר מפגש מיני בניהם; החשוד לקח את הקורבן לכספומטים על מנת למשוך כסף מזומן ובנוסף לקח ממנו 17 צ'קים שאת חלקם מימש; החקירה הסתיימה והוגשה הצהרת תובע נגד החשוד
- דודי טל
- ל' אב התשפ"ה

חוקרי משטרת גבעתיים פתחו בחקירה בחודש יולי (28/7) עם קבלת תלונה מגבר (42) שהותקף ונשדד ע"י גבר שתיאם עימו מפגש מיני, בדירתו בגבעתיים.
עפ"י החקירה שנוהלה במשטרת גבעתיים, בתאריך 9/4/25 השניים קבעו בביתו של הקורבן בגבעתיים לצורך מפגש מיני, וזאת לאחר שהכירו באפליקציית היכרויות.
בתום המפגש, החשוד תקף את הקורבן באמצעות אגרוף לפנים תוך שחנק אותו וגרר אותו לספה. החשוד נטל מהמטבח סכין תוך שהוא איים על חייו של הקורבן. החשוד גנב מביתו של הקורבן רכוש (2 פלאפונים, מעיל, מגבות ומטען), ו-17 צ'קים. בהמשך, החשוד לא הסתפק ולקח את הקורבן באיומים לארבעה כספומטים בשכונה ואילץ אותו למשוך עבורו כסף בסך של כ-5,000 ש"ח. החשוד איים על הקורבן שלא יעז לספר על מה שהיה לאף אחד- אחרת יסתבך, ונמלט מהמקום.
בתוך כך, התקשרה לקורבן בעלת הדירה שהחשוד העביר לה צ'קים ושאלה אותו האם ניתן לפדות את הצ'קים, כאשר לא ידעה כלל על האירוע. בשל החשש, הקורבן הסכים ונפדו 4 צ'קים בסך של כ-30,000 אלף ש"ח.
במסגרת חקירה מאומצת של שוטרי משטרת גבעתיים נאספו מגוון רחב של ממצאים וראיות. בתאריך 12/8/25 החשוד, בן 29, תושב רמת גן, נעצר לחקירה. מעצרו הוארך מעת לעת בבית משפט השלום בתל אביב.
עם סיומה של חקירה מקיפה, ביום חמישי הוגשה הצהרת תובע, מעצרו של החשוד הוארך עד 25/8/25 ובכוונת הפרקליטות להגיש נגדו כתב אישום חמור ובקשה למעצר עד תום ההליכים
לציין כי בחודש יולי האחרון הוגש כתב אישום ע"י יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א נגד החשוד באירוע נוסף ודומה שהתרחש בתל אביב.