X

המדף של בתי: באתי, בדקתי, המלצתי!

מתנות לטו' באב, גבינה מוקצפת חדשה, קפסולות קפה בטעם פסק זמן, פירות וירקות במחירים שוברי שוק של מבית ההסתדרות, ברייזר בטעם חדש, חטיפים שנחתו עכשיו בארץ ועוד דברים טובים וחדשים על המדף

המדף של בתי: באתי, בדקתי, המלצתי!
צילום: אבי קקון


לכבוד חג האהבה, ט"ו באב, רשת הטיפוח והאקקסוריז Laline משיקה קולקציה חדשה במהדורה מוגבלת, מחווה ליופי של הטבע ולעוצמה נשית.

קולקציית SAKURA & MIMOSA החדשה מביאה עימה ניחוח רומנטי וחוויה חושית מפנקת לעצמך או לאהובים.

בהשראת פריחת הסקורה האלגנטית, המסמלת התחדשות, ושמחת החיים של פרחי המימוסה המייצגים אחדות וחיבור, נוצרה קולקציה שמשרה תחושת איזון ושלווה.

הניחוח העדין מתחיל עם בסיס מלטף של מאסק ווניל, ממשיך ללב ניחוח של מימוסה ופרחים רכים, ונחתם בנגיעה רעננה של הדרים – שילוב שמרגיע, מלטף ומפיץ אלגנטיות רכה.

ערן לויLaline לטו באבצילום: ערן לוי

 

לכבוד חג האהבה, ט"ו באב, רשת מקס ברנר משיקה קולקציית מארזים רומנטיים במהדורה מיוחדת – שילוב מושלם של שוקולד פרימיום, פרלינים בעבודת יד, מוצרי טיפוח עשירים בחמאת קקאו, ליקרים איכותיים ויינות בוטיק ישראליים.

ט"ו באב הוא הזדמנות מושלמת להפתיע את אהוביכם במחווה מתוקה ומלאת אהבה, ומקס ברנר מציעה מגוון מתנות ייחודיות המתאימות לכל טעם ותקציב.

יחצילום: יח

 


הסופר החברתי מבית ההסתדרות משיק מארזי פירות וירקות פרמיום תוצרת הארץ במחירים מסובסדים

הסופר החברתי מבית ההסתדרות מרחיב את סל ההטבות לציבור ומציע מארזים מסובסדים של פירות וירקות טריים ואיכותיים,
בשיתוף פעולה עם שוקבוק וחברת עטרה. המארזים זמינים בשני גדלים: מארז בינוני במחיר של 99 ₪ ומארז גדול ב-149 ₪
כלל המוצרים הם תוצרת ישראלית באיכות פרמיום במחיר נגיש, כחלק מעידוד החקלאות המקומית והקלה ביוקר המחייה.

מארזי הפירות והירקות זמינים לרכישה דרך ממשק טכנולוגי ייעודי באתר, ונשלחים ללקוח במשלוח נפרד מההזמנה הרגילה.
 

יחצילום: יח

תפוגן מציגה: צ'יפס קפוא הדור הבא

סדרת הצ'יפס Extra Crispy שכבשה את המסעדות וההמבורגריות עכשיו ברשתות השיווק ובמיוחד לכבוד ההשקה שת"פ ייחודי: צ'יפס Extra Crispy אגאדיר

מהיום ניתן להנות מצ'יפס כמו במסעדות, אצלכם בבית:

מותג הצ'יפס הישראלי מתרחב ומשיק לחנויות הקמעונאיות את סדרת Extra Crispy צ'יפס עם שכבת ציפוי לפריכות מקסימלית וחוויה ביתית בדיוק כמו במסעדה. במסגרת ההשקה שיתוף פעולה ייחודי: צ'יפס Extra Crispy אגאדיר, צ'יפס ייחודי המיוצר מזן תפוחי אדמה אגריה ומוגש בסניפי רשת ההמבורגרים הישראלית האהובה

יחצתפוגן הדור הבאצילום: יחצ

 

תנובה משיקה לראשונה גבינת שמנת מוקצפת - 'נפוליאון' במרקם מוקצף. הגבינה החדשה פותחה במעבדות המו"פ של תנובה והיא גבינת שמנת טבעית במרקם אוורירי במיוחד במשקל 180 גרם עם 25% שומן. ניתן לשלב אותה בכריכים, לאכול אותה עם קרקרים או ירקות.

יחצילום: יח

 

בריזר, המרענן האלכוהולי הרשמי של הקיץ מצרף טעם חדש, קיצי ומרענן, לרשימת הטעמים האהובים: בריזר בטעם פטל.
הטעם החדש מצטרף לרשימת הטעמים המוכרים והאהובים של המותג: 
אבטיח, מנגו פסיפלורה, אפרסק, אננס, לימון וליים

בריזר בטעם פטל יימכר בבקבוקים של 275 מ"ל ומכיל 4% אלכוהול.

יחצילום: יח

חטיפי Drizzilicious מארה"ב נוחתים בישראל

קבוצת שסטוביץ מביאה לישראל את המותג האמריקאי Drizzilicious – חטיפי סופר פוד פריכים על בסיס דגנים מלאים, קינואה, צ'יה וזרעי פשתן, בציפוי מתוק ("דריזל"). כל שקית מכילה רק 90 קלוריות ל-21 יחידות.

החטיפים מגיעים בשלושה טעמים: קרם עוגיות, וניל יום הולדת ו-S’mores. הם טבעוניים, ללא גלוטן, חומרים משמרים, צבעי מאכל מלאכותיים או רכיבים מהונדסים גנטית.

יחצDrizzilicious - המותג שכבש את ארה"ב מגיע לישראל!צילום: יחצ

 

בעקבות והמגמה ההולכת וגוברת של צריכה אישית וביקוש רב מצד הצרכנים-
מותג הבירה היינקן משיק מארז חדש של רביעיית בקבוקי 250 מ"ל

יחצהיינקן באריזת רביעייהצילום: יחצ

 

המוצר האהוב חוזר למהדורה מוגבלת ובאריזה חדשה - רבע לשבע במילוי חמאת בוטנים 

סטודיו שטראוסרבע לשבע במילוי חמאת בוטניםצילום: סטודיו שטראוס

 

קפה עלית מבית שטראוס מרחיב את מגוון הטעמים עם בשורה מרגשת: קפסולות בטעם פסק זמן. לראשונה, החטיף האהוב מגיע בטעם פסק זמן בקפסולות המכילות קקאו עשיר בתוספת טעמי וופל ואגוזי לוז, ליצירת משקה מפנק בטעם פסק זמן המוכר והאהוב. הקפסולות אינן מכילות קפה ומתאימות לכל המשפחה - מצעירים ועד בוגרים המחפשים רגע של פינוק מתוק, בין אם חם או קר.

סטודיו שטראוסקפסולות בטעם פסק זמןצילום: סטודיו שטראוס

מותג MUST של עלית מבית שטראוס, מהמובילים בקטגוריית הסוכריות והמסטיקים ללא סוכר בישראל, ממשיך להתרחב ומשיק שני מוצרים חדשים: סוכריות קשות בטעם דובדבן עם מילוי, ומסטיק MUST COOL WHITE  עם אפקט רעננות מידי. שני המוצרים טבעוניים, ללא גלוטן וללא סוכר, ומיועדים לצרכנים שמחפשים גם טעם חזק וגם תזונה מותאמת.

 

סטודיו שטראוס MUST סוכריות בטעם דובדבן צילום: סטודיו שטראוס

חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה 

הבחושה הכי איכותית על המדף!

עוגת שוקולד צ'יפס של אחוה יוצאת דופן בכמות המילוי והשוקולד צ'יפס ובמחיר משתלם במיוחד 

בנוסף משווקת אחוה מגוון מוצרים המתאימים לבילוי מחוץ לבית בקיץ, החל מעוגות אישיות ארוזות,

חטיפי חלוה, סירופים לשתייה וטחינה בבקבוק לחיץ

יעל האןחברת צילום: יעל האן

 

מותג החטיפים POOF (פוף) יוצא במבצע  עם הלהיט של הקיץ,  הסרט החדש 'דרדסים',  במסגרתו : כל מי שירכוש 6 חטיפים ממגוון POOF  יוכל לזכות בכל שבוע בחופשה משפחתית, במתחם הדרדסים בצ'כיה, אירופה, ובעוד עשרות מתנות מדורדסות. 

כדי להשתתף במבצע כל מה שצריך זה לרכוש 6 חטיפים ממגוון פוף, להזין את הקודים באתר  https://poof- snack.co.il ולענות על שאלה. בכל שבוע יחולקו שתי חופשות משפחתיות ועשרות פרסים נוספים במתנה!
 

יחצPOOF והסרט דרדסיםצילום: יחצ

 

מותג עלית של שטראוס משיק לראשונה את 'שוקולית MIX' במהדורה קיצית. חדשנות בטעמים של אבקות להכנת שוקו קר או חם בטעמי חטיפי עלית המוכרים- פסק זמן, כיף כף ומקופלת.

המארז החדש כולל 18 מנות אישיות ומדודות, שניתן לקחת בקלות לעבודה, לטיולים, למילואים או פשוט לשימוש ביתי נוח ומדויק. עלית, שזיהתה את הצורך של הצרכנים במוצר בפורמט 'סטיקים', נגיש, מדוד ונוח לנשיאה, משיקה לראשונה את 'שוקולית MIX' בטעמים חדשים של חטיפי עלית.

סטודיו שטראוסשוקולית MIX בטעמי חטיפי עלית האהוביםצילום: סטודיו שטראוס