X

חוויה קולינרית ב"סומו" – בילוי עם טעם של עוד

מסעדת "סומו" בחולון הפכה לכשרה והיא הדבר הכי חם באזור, עם מנות מנצחות, דיי, ג'י שמנגן בערב, שירות וחדשנות. יצאנו לבקר וחזרנו עם המלצות

חוויה קולינרית ב"סומו" – בילוי עם טעם של עוד
צילום: גל גפן

ביום חמישי האחרון ביקרתי במסעדת "סומו" בחולון, וחוויתי ערב שכולו טעמים, מוזיקה ואירוח ברמה הגבוהה ביותר. המקום, שעבר לאחרונה שינוי משמעותי והפך לכשר, מצליח לשמר את האיכות והסטייל המוכרים ואפילו לעלות רמה.

גל גפןאויירה מדהימה בסומוצילום: גל גפן

כבר בכניסה מרגישים את האווירה  עמדת די.ג'יי פעילה, מוזיקה מצוינת, שירות אדיב ומקצועי, וכל זה מבלי לוותר על אינטימיות או נוחות. מדובר במקום שמעוצב בטוב טעם, עם ניחוח אורבני ובינלאומי  חוויה של ממש מחוץ לתל אביב, ועם חניה יתרון משמעותי.

 מה בתפריט? חגיגה של טעמים

התפריט עשיר, מגוון ומוקפד, ומתאים לכולם  קרניבורים, טבעונים, חובבי אוכל אסייתי ומי שמחפשים חוויה רעננה ולא מתפשרת.

לפתיחה הזמנתי את סלט לאם פאם סלמון, נתחי סלמון בקמח מתובל, מלפפון, בצל סגול, עגבניות שרי צבעוניות, כוסברה, בצל ירוק, פרי עונתי, נבטי אלפלפא, עלי תיבול ורוטב קרמל ולימון. המנה (67 ₪) הייתה מרעננת, מדויקת וטרייה ברמות – שילוב מרקמים וטעמים פשוט נהדר.

גל גפןסלט לאם פאם סלמוןצילום: גל גפן

לצידו לקחתי גם את הגיוזה במילוי בשר מפורק (4 יח', 59 ₪) כיסונים מאודים וצרובים, מוגשים עם קרם עגבניות, צ'ילי ומטבל סויה-חומץ שרי. גם כאן  מנה מאוזנת, טעימה ומוגשת נהדר.

גל גפןגיוזה עם אסאדו- חלומיצילום: גל גפן

 מנות עיקריות עם נוכחות

לעיקרית בחרתי בשתי מנות שבשתיהן ניכר דיוק של שף:

סושי מוקפד וטעים במיוחד – מוגש בעיצוב מדויק ומעורר תיאבון.

גל גפןסןשי של שףצילום: גל גפן

מנת וואק "רד קארי"  אטריות ביצים טריות, בצל, תרד, שעועית ירוקה, בזיליקום תאילנדי, בוטנים, קרם קוקוס ולמון גראס  פשוט מנה מנצחת עם איזון מושלם בין חריפות, קרמיות ורעננות.

גל גפןהטעמים מדוייקיםצילום: גל גפן


וגם את מנת היסאי קארי – אטריות אודון טריות, ירקות מוקפצים, קרם קוקוס וטופו  לא יכולתי להשאיר בצלחת. המחירים (69–72 ₪) בהחלט סבירים ביחס לרמה.

 קינוח? אלוהי.

את הערב חתמתי עם קינוח טפיוקה  שהיה פשוט אלוהי, לא פחות. מתקתק, קליל, קרמי ומדויק. בדיוק מה שצריך כדי לסגור ערב מוצלח.

גל גפןטפיוקהצילום: גל גפן

 טיפ קטן: ידידותי להריוניות!

הגעתי עם בתי שבהריון, והופתעתי לגלות שהצוות מיומן ומעודכן בכל הנוגע למזון מותר ואסור לנשים הרות נקודת זכות ענקית, במיוחד כשלא תמיד מקבלים מענה כזה במסעדות אחרות.


 

סומו – הרבה מעבר למסעדה

המסעדה, שנמצאת בבעלות קבוצת "K Group" (שמובילה את מסעדות פטריקס, אומיי ועוד), מציעה כעת תפריט חדש וכשר, מבלי להתפשר על איכות, יצירתיות או חוויה. מאחורי הקלעים פועלים שף אבי נעמני לוקסמבורג, תומר אסידון המנהל בפועל, ויזם-המעצב אייל אליהו  שיחד הפכו את סומו למקום שלא רק מגיש אוכל, אלא מארח חוויה שלמה.

לסיכום:

אם אתם מחפשים מסעדה שמשלבת בין עיצוב, אווירה, טעמים מפתיעים, שירות ברמה גבוהה וידידות למגוון קהלים  "סומו" היא הכתובת החדשה שלכם.
כשר, איכותי, מזמין – חוויה של ממש.

 

מסעדת SUMO – גולדה מאיר 6, חולון (צמודה למדעטק)

שעות פעילות:

ראשון עד חמישי: מ 12:00 – 23:00

שישי: מ 12:00 – 16:00

מוצ"ש: מ 21:00 - 00:00

כשרות: רבנות חולון

חניה חינם

במקום חלל אינטימי ומעוצב בקפידה, המתאים לאירועי בוטיק של עד 120 אורחים

לפרטים והזמנות: 077-8066300