X

מנות הבשרים מהמעשנה: זו המסעדה החדשה בעיר

מלון דן אילת משיק את DAKOTA – מסעדת גריל חדשה במתחם הבריכה הפתוחה

מנות הבשרים מהמעשנה: זו המסעדה החדשה בעיר
צילום: צילום סיון אסקיו

מלון דן אילת משיק את DAKOTA – מסעדת גריל חדשה במתחם הבריכה הפתוחה גם לאורחים מבחוץ ומציעה בשרים איכותיים לצד תפריט יינות ואלכוהול מגוון.

המסעדה החדשה, בהובלתו של שף המלון אסף בוזגלו, מציעה בתפריט מנות בשרים איכותיים, כגון: אסאדו עגל בברביקיו, צוואר טלה הדרים, בקר מפורק ועופות ברוטב ברביקיו. לצד מנות הבשרים מהמעשנה יוגשו רטבים צ'ימיצ'ורי וברביקיו לצד סלט קולסלאו, קורנשון ולחמניות.

לצד הבשרים מהמעשנה, המסעדה במתחם הבריכה של מלון דן אילת מציעה מגוון מנות פתיחה כמו: טרטר פילה בקר, טרטר טונה אדומה, סביצ'ה דג ים, ברזאולה עגל, סלט חסה לאליק, ארטישוק עלה רומנה, קרפצ'יו עגבניות ופסטה ארטישוק, לצד מנות עיקריות, כגון: "פרפר" דג ים בשמן לימונים וצ'ילי, נקניקיות מבשר עגל טרי, שניצל עגל וינאי, סטייק סירליון, המבורגר וסטייק מבשר מקומי ועוד.

המסעדה מציעה תפריט ילדים במקום ותפריט יינות של יקבים ישראלים איכותיים, כגון: יתיר, פסגות, רמת הגולם, קסטל, אבוהב, תשבי ועוד, לצד קוקטיילים, בירות מהחבית ובבקבוק, שתיה קרה ושתיה חמה.

מסעדת ה-DAKOTA במלון דן אילת פתוחה לקהל הרחב בימים: א'-ה' בין השעות: 19:00- 22:00. טלפון להזמנות: 053-2226996