X

גלידה אוכלים גם בחורף וכשזאת גלידה בוזה אוכלים יותר

רשת הגלידריות בוזה, מביאה לכם נתונים מפתיעים על גלידות: מה המלחמה עשתה להזמנות? מה ילדים הכי אוהבים לאכול? איזה טעם מוזר של גלידה הפך למבוקש? באיזה שעות מזמינים גלידה? ולאיזה קטגוריה נכנסה גלידת דובאי?

גלידה אוכלים גם בחורף וכשזאת גלידה בוזה אוכלים יותר
צילום: יחסי ציבור

רשת הגלידריות הוותיקה "בוזה", לה עשרה סניפים בפריסה ארצית מהצפון ועד לים המלח, מביאה לכם נתונים על גלידות: גלידה אוכלים גם בחורף

בחורף יש הרבה חגים ואנשים אוהבים להזמין גלידה כקינוח חגיגי, רשת בוזה נערכת מדי שנה ומוציאה טעמים ייחודיים כפופ אפ לתקופת החגים: בראש השנה מוציאים טעמי תפוח ודבש, גלידת קשיופאה (גלידה עם אגוזי קשיו ורוטב קרמל מלוח) הופכת לדבשיופאה ( הרוטב מוחלף בדבש) ,

 

יחסי ציבורגלידת בוזהצילום: יחסי ציבור

בפורים יש גלידת פרג עם גרידת תפוז  ולאחרונה השקנו את הטרנד החזק והמוצלח של גלידת דובאי.

הטעמים המובילים בחורף: שוקולד ים, קרם בוזה, קרמל מלוח, חמאה חומה, קרם קרמל קינמון.

הטעמים המובילים בכל עונות השנה : קשיופאה (קשיו עם טופי ורוטב קרמל), קרם בוזה (נוטלה אגוזי לוז) ושוקולד ים (שוקולד מלוח).

וניל הוא הטעם הנמכר ביותר בעולם באופן כללי ואבסולוטי. בכל עונה.

 

טעמים מובילים בקיץ: סורבה -  מנגו, תפוח, פסיפלורה, לימון, מלון, תות.

גלידה עם סיפור גלילי

מעבר לכך שמקור הגלידה  "בוזה" בקיבוץ סאסא שבגליל ,קיבוץ שפונה במהלך המלחמה לקיבוץ מעגן שעל שפת הכנרת , הרשת השיקה במלחמה את "מעגן עדן" (גלידת בננה עם דובדבני אמרנה וקוקוס) על שם כפר הנופש "מעגן עדן " שבקיבוץ מעגן ,כהוקרה  לחקלאי מעגן שמגדלים בננות ישראליות משובחות .

ילדים וקינוחים.

לבוזה קולקציית קינוחים, שמלווה בגלידה והם מאוד פופולאריים בקרב ילדי בית הספר: הפנקייקים ההולנדים, וופל בצורת  סירה מלאה בגלידה וקצפת , סמבוזה ( לחמנית בריוש חמה עם מילוי  גלידה קפואה) .

יחצרשת בוזה מתרחבת למרכז הארץצילום: יחצ
​​​​​​​

הבדלי טעמים גאוגרפיים:

באזור המרכז אוהבים במיוחד את גלידת "קפה עם הל טבעונית" או גלידת "ראס אל חנות " אלו גלידות בטעמי תבלינים גליליים  התל אביבים  התאהבו בגלידות האלו , יש שיגידו מוזרות .

באזור  הצפון אוהבים את גלידת לילות ביירות וגלידת כנאפה.

ילדים תל אביביים אוהבים לנסות את גלידת   "קפה שחור עם הל " וגלידת "טחינה עם פולי קפה מצופים בשוקולד".

שעות הזמנת גלידה:

 רוב ההזמנות נעשות אחה"צ ובערב , בדרך כלל כקינוח או כחלק מצפיה בטלוויזיה .                                                                                                  

מבחינת אוכלוסיות מיוחדות:

בוזה מייצרת גלידות ללא תוספת סוכר ומגוון רחב של גלידות טבעוניות .

 

רשת הגלידריות בוזה מונה 10 סניפים בפריסה ארצית,  טלפון 04-6918880

לרשימת הסניפים, אתר , פייסבוק, אינסטגרם

*****

רשת הגלידריות בוזה – טעימה מהגליל

רשת הגלידריות "בוזה", הוקמה בשנת 2012 בקיבוץ סאסא, שם גם המפעל ממוקם, היא גלידה גלילית המיוצרת מחומרי גלם טריים. לרשת 10 סניפים בפריסה ארצית והיא פעילה להזמנות באפליקציות השונות. לרשת יש למעלה מ-100 טעמים של גלידות כאשר בו זמנית בכל אחד מסניפי הרשת נמכרים כ-20 עד 24 טעמים שונים ומדי שבוע יש חידושים ועדכונים ותוספות של גלידות בטעמים חדשים .

במפעל של בוזה בקיבוץ סאסא, מיוצרים יותר ממאה טעמי גלידה טרייה ומדויקת, בעבודת יד, בתהליך קפדני ותוך שימוש בחומרי גלם איכותיים, אותם ניתן להרגיש בכל טעימה. בין הטעמים המיוחדים ברשת: גלידת קשיופאה שעשויה מאגוזי קשיו, גלידת פיסטוק עשירה , ראס אל חנות (גלידת תבלינים גלילים), שוקולד ים , לילות ביירות , גלידה כנאפה, סורבטים שעשויים מפירות טבעיים, גלידות טבעוניות וגלידות ללא סוכר לסכרתיים. לצד הגלידות, ישנו תפריט קינוחים ייחודי, המציע מיני פנקייקים הולנדיים, עוגיות נייט קוקיז מיוחדות רגילות וטבעוניות, וופל סירה בלגי, סמבוזה – לחמניית בריוש חמה עם גלידה, לצד עוגות גלידה מופלאות לימי הולדת ואירועים, שאפשר לקחת הביתה.