X

תכירו: אלופי רמת גן בכדורסל שנה שלישית ברציפות

מדובר בשנה שלישית ברציפות בה קוטפים חברי נבחרת אמית בר אילן את המקום הראשון בגמר רמת גן בכדורסל

תכירו: אלופי רמת גן בכדורסל שנה שלישית ברציפות
צילום: דוברות
whatsapp

במסגרת אליפות רמת גן בכדורסל לתיכונים לשנת 2024 שהתקיימה ביום חמישי האחרון באולם הספורט מרום נווה ברמת גן, גברו חברי נבחרת אמית בר אילן בניצוחו של המאמן דדי ברגד על נבחרת תיכון בגין ותיכון אוהל שם, קטפו את המקום הראשון והוכרזו כאלופי העיר.

מדובר בשנה שלישית ברציפות בה קוטפים חברי נבחרת אמית בר אילן את המקום הראשון בגמר רמת גן בכדורסל לכיתות י' עד י"ב, זאת בנוסף להישגים ספורטיבים רבים בשנים האחרונות. את הגביע העניק לנבחרת, רמי לוי, ראש מחלקת הספורט בעיריית רמת גן.

קפטן הקבוצה איתם ברגד שיתף: "הקבוצה הראתה התמדה, אופי ונחישות. אמנם הסגל היה חסר שחקנים משמעותיים, אך עובדה זו לא גרעה מרוח הלחימה של הקבוצה, והשחקנים נלחמו ונתנו על המגרש כל מה שיש להם. שאיפתנו כקבוצה היא מצד אחד לנצח ולהביא להישגים, אך מצד שני לא לשכוח את הערכים עליהם גדלנו והבתים מהם באנו. אני גאה מאד בשחקנים".

תומר שופר, מנהל בית החינוך: "לשמחתנו הרבה זכינו באליפות הזו בעיקר בגלל החברות בין השחקנים, הרמה האנושית הגבוהה והחוסן המנטאלי, ההובלה של המורה דדי והאמונה שלו בדור הצעיר שימלא את מקום הנבחרות הקודמות שזכו גם ברמה הארצית".

באתר זה עשוי להופיע תוכן, לרבות תמונות, סרטונים ומידע, שמקורו ברשתות החברתיות ובמקורות פומביים,
בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים, התשס"ח–2007.
אם אתם בעלי זכויות בתוכן שפורסם, או מייצגים אותם, אנא פנו אלינו באמצעות כתובת המייל [Manager@gal-gefen.co.il]
 כל פנייה תיבדק בהקדם, ובמידת הצורך יינתן קרדיט מתאים או שהתוכן יוסר, בהתאם לנסיבות.

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
טען עוד