"אנחנו רוצים לתת לכולם הזדמנות לטעום"
קים קוי סושי, מקדש הסושי הרחובותי חוגגים שלוש שנים ומדווחים על שינויים בתפריט
- דודי טל
- ד' ניסן התשפ"ד
בקים קוי סושי בר מתרגשים לקראת חג הפסח, "את ההכנות לפסח התחלנו בשבוע האחרון, והן כוללות בניה של תפריט מותאם לחג כך שכל המוצרים ישמרו על הטעם והאיכות שלהם מצד אחד ומצד שני יתאימו להלכות החג. לקחנו את האורז והתאמנו אותו יחד עם הרטבים שמרכיבים אותו ויוצרים את הטעם המוכר, חלק מהציפויים שלנו הותאמו כך שלא ויתרנו על הקריספי בטטה. הדגים הטריים ימשיכו להיות מוגשים במבחר המנות שלנו" אומרים ל"גל גפן רחובות" במסעדה. איך באמת הקהל הרחובותי מחבק אתכם? "הקהל הרחובותי הוא קהל נאמן שמכיר את המקום שלנו זמן רב כבר יותר משלוש שנים. וזה קהל איכותי שמבין ויודע להעריך סושי טוב כשהוא פוגש אותו. אנחנו נמצאים בקניון עופר, מקום מאוד פופלארי שתושבי רחובות פוקדים בהמוניהם. ההצלחה של הסניף שלנו מוכיחה שברחובות התפתחה תודעה לתרבות היפנית. והחלטנו להקים את המקום דווקא פה כי אנחנו חושבים שמגיע לקהל של רחובות אלטרנטיבה נוספת ברמה שמגיעה לו. והכשרות? "הקהל ברחובות ברובו הוא קהל מסורתי ואנחנו רוצים לתת לכולם הזדמנות לטעום ממנו" ומה עוד חדש? "בעתיד הקרוב יחולו שינויים נוספים בתפריט שלנו ואנחנו בוחנים להכניס מוצרים חדשים בהם ארוחת ילדים הכוללת סושי פנדה ורול דג שמגיע יחד עם צופסטיק חמוד שמותאם לילדים שבעזרתו ניתן ללמוד איך משתמשים במקלות. גם בתוך הפנדה מסתתרים כמובן ירקות ודגים טריים".
צילום: תמונה של WhatsApp 2024-04-16 בשעה 12.23.00_96f05643