X

מסעדת "סלון יווני" - אוכל, אווירה וטברנה שאתם לא רוצים לפספס

מול הים באשדוד נפתחה מסעדה שכולה שמח, אווירה וקולינריה משובחת: מסעדת השף "סלון יווני" במלון ווסט אשדוד. לטוס ליוון? אחרי שתבקרו ב"סלון יווני" תבינו שיוון זה כאן.

סלון יווני אשדוד. צילום שירן שי כהן

לכל אוהבי המוסיקה היוונית, אוכל חלבי כשר וטוב שכולל דגים ומנות אוטנטיות, אווירה, נגיעה בכל הפרטים הקטנים שמשולב עם טאצ' בטוב טעם, "סלון יווני" זו התשובה.

השף גיא פרץ, שף בינלאומי המתמחה במטבח הים תיכוני מרחיב את הקונספט של רשת מסעדות דגים בארץ ובקרוב בעולם, ומשיק מחדש את הסניף של המותג "סלון יווני" באשדוד, על טהרת הדגים כיאה לעיר נמל מרכזית כמו אשדוד.

המסעדה, המעוצבת בסגנון של חללים וחדרים פרטיים בעיצוב יווני ים-תיכוני, תקבל את פני האורחים מידי ערב עם מוזיקה חיה, נגנים, זמרים, אומנים יווניים מהארץ ומהעולם, לצד 70 סוגי אוזו ובר משקאות עשיר בקוקטיילים שמשתלבים היטב עם מנות הדגל של טברנת השף.

כבר בכניסה במלון תרגישו נגיעות של חופשה, נינוחות, אווירה וקלאס, יש משהו קלאסי במסעדות שממוקמות בתוך בתי מלון, וכזה הוא "סלון יווני". המסעדה עצמה עם צבעים של כחול ים, ירוק ולבן ממש כמו בטברנות של יוון, בסופי שבוע המקום הופך לטברנה אחת גדולה, בשאר ימות השבוע האווירה רגוע יותר כך שתחליטו אתם מה עדיף עבורכם.
???? ?????צילום: ???? ?????
צילום: שלומי אלפסי ומה בתפריט?

במנות הפתיחה מבחר מאזטים משובחים: גבארוס דגיגונים מטוגנים קריספיים ציפוי קריספי, נגיעות לאבנה ודג ים כבוש, צזיקי שמן זית אורגנו מטוגן וסלילי מלפפון, פלפלים מתוקים קלויים בגריל אורגנו ופטה מיוון, גבינת פטה מיוון שמן זית, אורגנו טרי, אגוזי מלך קלויים ולב עגבנייה, חציל יווני שרוף על פחמים עם בצל ירוק ופטה, טירוקפטרי גבינת פלפלים, כרובית שוק אפויה על טחינה הר ברכה ותחמיץ עשבי תיבול, קציצות כרישה וזוקיני צזיקי יווני.

סלטים: פאטוש יווני ירקות בחיתוך גס, גבינת פטה מיוון, קרוטוני בייגל יווני, זעתר, נענע אורגנו, צלפים, קלמטה ושמן זית, סלקים קרפאצו סלק, עלי ארוגולה, פלחי סלק צלויים, סקורדליה, לבאנה, שקדים ווינגרט דבש, הקיסר היווני לבבות חסה, קרוטוני בייגל, אגוזי מלך, אנשובי, שבבי פרמז'ן ופטה

דגים נאים: סשימי ים תיכון פלחי עגבנייה, מוסר ים פרוס, טונה סלוניקי סלט עלים, שקדים, אגוזים ולבאנה ברוטב הדרים וכוסברה, סביצ'ה פיראוס קוביות מוסר ים, נגיעות לאבנה ודג ים כבוש.

עיקריות: כיסוני פסטה במלית מיקס גבינות בשמנת שום תרד, קלמטה, אורגנו טרי וקונפי שרי, פילה מוסר ים "סלוניקי סטייל" שום, שמן זית, קלמטה, עגבניות, שמנת וצלפים, ברבוניות פריכיות לצד צזיקי וקרם לימון, סובלאקי סלמון בגריל על תבשיל ירוקים יווני, שקדים קלויים וצזיקי, ליגוויני טונה אדומה קלמטה, עגבניות, צלפים, שום וצ'ילי, שמן זית ופרמז'ן

קינוחים: גלטופיתה – מאפה יווני פילו וגבינה ברוטב הדרים ויוגורט, לוקומדס – מיני סופגניות יווניות בסירופ תבלינים ואניס, לצד גלידת יוגורט יוונית, רוואני – עוגת סולת יוונית על קרם טופי ויוגורט יווני דבשי, כדורי צ'ורוס – ממלואים בשוקולד חם לצד יוגורט יווני ודבש

המסעדה מעוצבת בעיצוב אקסקלוסיבי ומציעה שלושה חדרי אירוח לאירועים פרטיים ועסקיים בסטנדרט גבוה, היכולים להכיל החל מ-10 איש עד כ-80 אורחים.

סלון יווני - תפריט דגים יווני מהדרין בפיקוח איגוד הרבנים בישראל

ימים א'-ה', 18:00-23:00, רחוב הטיילת 32 אשדוד,

מלון West אשדודלהזמנות: 050-2902777https://salonyevani.co.il/

סלון יווני אשדוד. צלם שירן כהן שיצילום: סלון יווני אשדוד. צלם שירן כהן שי
סלון יווני אשדוד. צלם שירן כהן שי
אוכלים בחוץ סלון יווני

art