מסעדת הסוהו: תארח שלושה מהסושימנים המובילים בישראל
הבירה היפנית KIRIN ICHIBAN מזמינה אתכם לשלושה ערבים חד פעמיים של אומנות הסושי במסעדת 'סוהו' שיתקיימו במהלך חודש יוני. בתאריכים השונים יתארחו במסעדה שלושה מהסושימנים המובילים בישראל, כל אחד בערב משלו
- בתי לוין
- ד' סיון התשפ"ג
מותג הבירות היפני KIRIN ICHIBAN מזמין אתכם להצטרף לערבי ספיישל על טהרת הסושי The Art of Sushi במסעדת 'סוהו' בראשון לציון. האירועים יתקיימו במהלך חודש יוני, ובמסגרתם המסעדה תארח שלושה מהסושימנים המובילים בישראל לשלושה ערבים מיוחדים. במהלך החודש, יתארחו שלושת הסושימנים בנפרד עם תפריטי ספיישל שיצרו לכבוד הארוחות לצד תפריט המסעדה. להשלמת החוויה, כל מנות הספיישל שיוזמנו, יוגשו עם כוס בירת KIRIN 400 מיל' מהחבית. בפסטיבל ישתתפו שלושה שפים המתמחים בבישול וטעמי המטבח האסייתי:
- את הפסטיבל יפתח השף מידן סיבוני ב-1 ביוני. מידן יוצא הריאלטי "משחקי השף", זכה בתואר 'הסושי מאסטר של ישראל' והתמחה אצל שפים יפנים מהשורה הראשונה. מידן שם דגש גדול על טריות ואיכות כחלק בלתי נפרד מחווית הסושי ע"י שימוש בחומרי גלם הטריים והאיכותיים ביותר בשוק.
- ב-13 ביוני יתארח השף מתן בל. שף פרטי בעל שם ואחד מהסושימנים המובילים בתחומו בישראל. מתן מתמחה במאכלים אותנטיים מהמטבח האסייתי, תוך היכרות מעמיקה עם טכניקות מורכבות ומסורתיות. השף מספק ייעוץ קולינרי עבור מסעדות וגופים בארץ, ביניהם מלון סטאי ביפו.
- ב-27 ביוני יתארח השף השלישי שיסגור את פסטיבל הסושי, השף רנן בלומנרייך קומטה. רנן, יליד טוקיו, עלה לארץ בגיל 6, טס להתמקצע ביפן במטבח המקומי ועבד במסעדות היפניות הטובות בישראל, בניהן עבד במשך שנה וחצי במסעדת הדיינינגס בתל אביב. כיום בעיקר מקיים ארוחות שף פרטיות.
- סשימי ילוטייל, סלסלת עירית, צ'ילי, מיקרו כוסברה, ויניגרט ג'ינג'ר ושומשום.
- קריספי רייס עטוף בפניני אורז יפנים, טרטר טונה אדומה, יוזו קושו, טוביקו ב-3 צבעים ברוטב פונזו.
- רול אינסייד אאוט- במילוי סלמון, טוביקו כתום ומלפפון, בציפוי טונה אדומה, איולי כמהין, צ'יפס ארטישוק ירושלמי וטוביקו שחור.
- נגירי בטן סלמון צרוב, מלח מלדון ויוזו קושו.
צילום: WhatsApp Image 2023-05-24 at 23.01.37
צילום: יח"צ