X

מסעדת הסוהו: תארח שלושה מהסושימנים המובילים בישראל

הבירה היפנית KIRIN ICHIBAN מזמינה אתכם לשלושה ערבים חד פעמיים של אומנות הסושי במסעדת 'סוהו' שיתקיימו במהלך חודש יוני. בתאריכים השונים יתארחו במסעדה שלושה מהסושימנים המובילים בישראל, כל אחד בערב משלו

צילום: יח"צ
  מותג הבירות היפני KIRIN ICHIBAN מזמין אתכם להצטרף לערבי ספיישל על טהרת הסושי The Art of Sushi  במסעדת 'סוהו' בראשון לציון. האירועים יתקיימו במהלך חודש יוני, ובמסגרתם המסעדה תארח שלושה מהסושימנים המובילים בישראל לשלושה ערבים מיוחדים.   במהלך החודש, יתארחו שלושת הסושימנים בנפרד עם תפריטי ספיישל שיצרו לכבוד הארוחות  לצד תפריט המסעדה. להשלמת החוויה, כל מנות הספיישל שיוזמנו, יוגשו עם כוס בירת KIRIN 400 מיל' מהחבית.   בפסטיבל ישתתפו שלושה שפים המתמחים בבישול וטעמי המטבח האסייתי:
  • את הפסטיבל יפתח השף מידן סיבוני ב-1 ביוני. מידן יוצא הריאלטי "משחקי השף", זכה בתואר 'הסושי מאסטר של ישראל' והתמחה אצל שפים יפנים מהשורה הראשונה. מידן שם דגש גדול על טריות ואיכות כחלק בלתי נפרד מחווית הסושי ע"י שימוש בחומרי גלם הטריים והאיכותיים ביותר בשוק.
  • ב-13 ביוני יתארח השף מתן בל. שף פרטי בעל שם ואחד מהסושימנים המובילים בתחומו בישראל. מתן מתמחה במאכלים אותנטיים מהמטבח האסייתי, תוך היכרות מעמיקה עם טכניקות מורכבות ומסורתיות. השף מספק ייעוץ קולינרי עבור מסעדות וגופים בארץ, ביניהם מלון סטאי ביפו.
  • ב-27 ביוני יתארח השף השלישי שיסגור את פסטיבל הסושי, השף רנן בלומנרייך קומטה. רנן, יליד טוקיו, עלה לארץ בגיל 6, טס להתמקצע ביפן במטבח המקומי ועבד במסעדות היפניות הטובות בישראל, בניהן עבד במשך שנה וחצי במסעדת הדיינינגס בתל אביב. כיום בעיקר מקיים ארוחות שף פרטיות.
  בין המנות אשר יוגשו כחלק מתפריטי הספיישל לצד כוס בירת KIRIN:
  • סשימי ילוטייל, סלסלת עירית, צ'ילי, מיקרו כוסברה, ויניגרט ג'ינג'ר ושומשום.
  • קריספי רייס עטוף בפניני אורז יפנים, טרטר טונה אדומה, יוזו קושו, טוביקו ב-3 צבעים ברוטב פונזו.
  • רול אינסייד אאוט- במילוי סלמון, טוביקו כתום ומלפפון, בציפוי טונה אדומה, איולי כמהין, צ'יפס ארטישוק ירושלמי וטוביקו שחור.
  • נגירי בטן סלמון צרוב, מלח מלדון ויוזו קושו.
  מעבר לערבים החד פעמיים בהם השפים מתארחים, יהיה ניתן לטעום חלק ממנות הספיישל שהם יצרו במהלך החודש כולו.   KIRIN ICHIBAN, היא בירת לאגר בהירה צלולה ומרעננת, עם סיומת מרירה מעודנת בעלת 5% אלכוהול. מבשל KIRIN קיימת משנת 1885 והיא המבשלה היפנית הגדולה והידועה בעולם. KIRIN ICHIBAN היא בירת הדגל של המבשלה, המיוצרת בתהליכי בישול יפנים קפדניים, ומתהדרת בתהליך בישול ייחודי בשם FIRST PRESS המהווה את סוד הצלחתה. הבירה בעלת הטעם הייחודי והבולט, היא פריט חובה במנות אסיאתיות מתובלות.   הסוהו- התפריט של הסוהו עשיר ומגוון ועשוי ממיטב חומרי הגלם מהעולם האסייתי, תוך הקפדה על איכות וטריות המזון. יש לנו סושי ממיטב חומרי הגלם ואנחנו מציעים סושי קלאסי לצד סושי חדשני וממכר.   פסטיבל הסושי פתוח לקהל הרחב ניתן להזמין מקומות באתר "הסוהו" או בטלפון 03-9658395
WhatsApp Image 2023-05-24 at 23.01.37צילום: WhatsApp Image 2023-05-24 at 23.01.37
צילום: יח"צ
אוכלים בחוץ ראשון-לציון סוהו

art