X

מסעדת סושי בר בזל מתחדשת בגרסה הכשרה והמעולה!

מסעדת סושי בר בזל שהוקמה בשנת 1997 הפכה למוסד בתחום הקולינרי היפני. המסעדה עוזבת את משכנה ברחוב פרישמן בת"א ועוברת למלון פרימה סיטי בעיר.

הירושימה סושי בזל- צילום דויד ששון
אין אדם שאוהב סושי ולא מכיר את "סושי בזל" ברחוב פרישמן, המקום הפך למוסד שמתמחה באוכל אסייתי ושירות מעולה, כעת לאחר כמעט שלושה עשורים  עוברת המסעדה  למלון פרימה סיטי שברחוב מאפו בלב תל אביב, סמוך לרחוב הירקון. המסעדה הופכת לכשרה עם תפריט עשיר מהמטבח האסייתי, כאשר לצד המנות הקלאסיות והאהובות של הסושי, יציעו השפים חיים אלוש ושאול דרעי מגוון מנות חדשות ויצירתיות בשילוב חומרי גלם מיוחדים וצבעוניות שמשאירה לסועדים טעם של עוד. במסעדה בר מרשים עם תפריט אלכוהול מפנק, קוקטיילים ארומטיים ויינות משובחים שהותאמו במיוחד למנות. המסעדה ממוקמת בתוך המלון ומונה 100 מקומות ישיבה בפנים ובמרפסת חוץ וכן 20 מקומות ישיבה נוספים מסביב לבר. חיים דוק, סמנכ"ל שיווק רשת מלונות פרימה: "אנחנו שמחים על פתיחת מסעדת סושי בזל במלון פרימה סיטי בגרסתה הכשרה. אנו מאמינים כי השילוב בין קולינריה ותיירות נותן את הטוב מכל העולמות בטח בעיר כמו תל אביב. אנו בטוחים שמסעדה ברמה שכזו רק תעמיק את החוויה האורבנית של השוהים במלון" זיו פלג, בעלים מסעדת סושי בר בזל: "המעבר של מסעדה ותיקה כמו סושי בר בזל למקום חדש הוא מאתגר ומרגש כאחד. בחרנו לפתוח את המסעדה בבית המלון מאחר ואנחנו מאמינים כי מדובר בשיתוף פעולה שיתרום רבות למסעדה ויחשוף אותה לקהל נוסף שלא ביקר בה עד היום. כל זאת גם בזכות הרחבת התפריט והפיכתה למסעדה כשרה"
מסעדת סושי בר בזל. צילום יחצ (4)צילום: מסעדת סושי בר בזל. צילום יחצ (4)
מסעדת סושי בר בזל. צילום יחצ בתפריט מוצעות מגוון מנות כגון צ'יפס אבוקדו- אבוקדו בטמפורה, איולי צ'ילי ירוק ספייסי מיונז (32 ₪), סביצ'ה דניס-  צ'ילי אדום, עירית, צנונית, בצל סגול, סלק ובצל מוחמצים, נבטי בזיליקום, רוטב מלפפונים לימון ויוזו  חזה אווז- קרם בטטה לבנה, חלב קוקוס, בצל ירוק, עירית, ג'ינג'ר וצ'ילי פנינת הים- טונה וסלמון עטופים בדף מלפפון, רוטב סויה מצומצם, טוביקו שחור, איולי צ׳ילי ירוק (46 ₪) טטאקי פילה בקר - סלק מוחמץ, טוגראשי, עירית, איולי צ'ילי ירוק ( 72₪ ), בידו גאדו - כרוב סגול, תפו״א, טופו, סלנובה, שרי, צנונית, תרד, נבטים, כוסברה, ביצה רכה, רוטב חמאת בוטנים (64 ₪ ), פילה מוסר - אטריות תרד טריות, רוטב קארי צהוב, קרם קוקוס (77 ₪ ) סטייק פילה בקר - פירה עם קרם קוקוס, פטריות שימאג׳י, דלעת יפנית, ציר סויה מתוקה (156 ₪ )  במנות הסושי : הירושימה- אורז סגול, סלמון, סלק מוחמץ, רוטב כוסברה, עירית, שבבי טמפורה אדומה, גוואקאמולה, אבקת הירושימה (58 ₪), טרטרול- דלעת יפנית אפויה, פפאיה, שאטה, עירית, מלפפון, ספייסי מיונז, שומשום שחור, טרטר מוסר, צ׳ימיצ׳ורי יפני, צ׳ילי קצוץ (52 ₪ ), ארטופו- (רול טבעוני) טופו במרינדה, בצל מוחמץ, דלעת יפנית אפויה, מלפפון, עירית, ריבת צ׳ילי ירוק, טוגראשי, שבבי טמפורה אדומה, קרם סלק (46 ₪), ספייסי טונה - טונה, מלפפון, אושינקו, לימון, ספייסי מיונז, רוטב צ׳ילי חריף, שבבי טמפורה אדומה, אפונת וסאבי, ריבת צ׳ילי (62 ₪) ועוד...  בקינוחים: נמסיס שוקולד- רוטב קרמל מלוח, טוויל שוקולד ואגוזי לוז, בייבי בזיל (54₪), קרם ברולה - טוויל תחרה של קוקוס עם רוטב פירות יער (54₪)
פילה בקר סושי בזל. צילום דויד ששוןצילום: פילה בקר סושי בזל. צילום דויד ששון
פילה בקר סושי בזל. צילום דויד ששון   המסעדה פתוחה בימים א׳-ה׳ החל מהשעה 18:00 ועד 23:30 | במוצ״ש שעה וחצי מצאת השבת. משלוחים ואיסוף עצמי בימים א'-ה' בין 11:00 ל- 22:30 ובמוצ"ש בין 19:00 ל- 22:30 
מסעדת סושי בר בזל. צילום יחצ (4)צילום: מסעדת סושי בר בזל. צילום יחצ (4)
מסעדת סושי בר בזל. צילום יחצ
אוכלים בחוץ סושי בזל

art