X

הזיגל בר בגבעתיים- מצאנו את סטייק כרוב מנצח

מחפשים מקום בילוי לכל שכבות הגיל עם מנות טעימות שלא תרצו להפסיק לאכול ואווירה טובה? בר ה"זיגל בר" בגבעתיים מתחדש בשלל מנות חדשות

צילום: נווה אביאני
  מרכז כורזין, שעות הערב, בין החנויות ובתי העסק מסתתרת פנינה עם מנות מפתיעות שקשה למצוא בנוף המקומי: בר הזיגל בכורזין 5. בכל ערב הבר נפתח לראווה ומהמטבח יוצאות המנות האהובות לצד חדשות תחת שרביטו של השף החדש שהצטרף למקום, אופיר חדד. השף החדש נענה לבקשתם של הבעלים ומנהלי המקום רביב שמש, ג'ונה נאור ועומרי ברם, צעירים בני 26-28 שהבר שהוא למעשה ביתם השני, שבו הם משקיעים את כל מרצם. הזיגל בר הוא מוסד מוכר בגבעתיים, המושך צעירים ומבוגרים מאזור מגבעתיים והסביבה ומכל ערי המרכז. בימים אלה, במקום שהתבסס לא כמקום בילוי אולטימטיבי באזור, הוחלט על שינוי דרסטי במנות הקיימות וכן בשלל קוקטיילים מיוחדים שנרקחים במקום ערב ערב. השף החדש, בן ה- 24, שקד על מנות שיתאימו במיוחד לאווירת הבר, אך עדיין שומרים על רמה גבוהה ומבוססים על חומרים טריים שנרכשים בכל יום ביומו. בין המנות המשובחות ניתן בולט במיוחד הסטייק כרוב – עשיר, מלא בטעמים, צלוי במידה הנכונה שמצליח להפתיע את הסועדים. מדובר במנה מושלמת לטבעוניים: כרוב צרוב בטאבון ,מוברש בשמן זית, טימין, שום כתוש, טחינה וסלסת עגבניות והכול ב- 46 שקלים בלבד.       עוד מנות חדשות ומפתיעות: פיצה שמנת כמהין- פיצה בעבודת יד, רוטב שמנת כמהין, גבינת מוצרלה, פרמזן ובצל ירוק; סלט שוק הכרמל- ירקות חתוכים גס, מלפפון, עגבנייה, עגבניות שרי בצל, סומק, קולורבי, כרוב סגול, מיקס עלים, גרגירי חומוס והכל מונח על מצע של טחינה; טאקוס טונה-טאקוס פריך במילוי סביצה טונה אדומה, אננס, בצל סגול, כוסברה וויניגרט פונזו{4 יחידות}; טאפאס אסאדו- ברוסקטה קלויה, בשר אסאדו מפורק, איולי לימון כבוש,, ציימיצ'ורי, פלפל חריף וצנון; אסאדו באן- 2 יחידות באן, בשר אסאדו מפורק, איולי לימון כבוש, בצל סומק, מיקס עלים מוגש עם צ'יפס או עם סלט עלים ונאגטס-פילה עוף בציפוי פנקו ביסלי קריספי, קרעי תפוחי אדמה מטוגנים בתיבול הבית לצד איולי ציפוטלה ואיולי בזיליקום. מחירי המנות נעים סביב ה-40-50 שקלים, ובכך ניתן להזמין כמה, לחלוק ולהתענג עם חברים. לצד המנות המנצחות במקום מושקים בימים אילו גם קוקטיילים מיוחדים כמו התפוח המורעל- בד אפל, יין לבן,ומיץ לימון- 58 ש , פרוטי פלוט-פידג',וודקה ליצי, מיץ לימון-51 ש,ליצ'י הייז- גיין, ליצ'י,ראשן- 51 ש שעות פתיחה : ימי ראשון עד רביעי החל מ-19:00 ועד 2:00, יום חמישי מ-19:00- 4:00, יום שישי מ-20:00 ועד 4:00, יום שבת החל מ-19:00 ועד 2:00.   חשוב לציין שהמקום מאוד אוהד בעלי חיים ואף יגיש בקרוב חטיפים לכלבים אשר יגיעו עם בעליהם, ללא תשלום "כלבים הינם אורחים חשובים ומבורכים במקום" גורס רביב שמש, הבעלים.    
4G6A4226צילום: 4G6A4226
צילום: נווה אביאני  
אוכלים בחוץ זיגל בר

art