X

כנאפה - קינוח טעים ומקורי לארוחת החג

  • ב' סיון התשפ"ב
כנאפה של אסף גרניט. צילום: ישראל כהן
רוצים להפתיע עם קינוח טעים ומקורי לחג השבועות?מחפשים לגוון ולהכין מנה אחרונה שהיא לא עוגת גבינה? קבלו מתכון לכנאפה משף אסף גרניט הפרזנטור ויועצה המקצועי של רשת נעמן    מצרכים:  600 גרם שערות קדאיף 100 גרם חמאה מומסת 800 גרם גבינת מוצרלה 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט 1 כוס סוכר 1 כוס מים 1/2 לימון 1 כף של מי ורדים   אופן הכנה: ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף  מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות. הכנת מי סוכר: מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה  
עמוד הבית ראשי אוכל קינוחים כנאפה

art