קבלו מתכון של פסטה שמשדרגת כל ארוחה חלבית, במיוחד לשבועות מתכון מנצח לארוחת החג. המתכון שמהווה את המנה העיקרית לארוחה, ומתאים לצד סלטים, פשטידות, גבינות ויין
באדיבות "ברילה"
מצרכים: 340 גרם פסטה אורקייטה של ברילה 1 צנצנת של רוטב בזיליקום של ברילה 1 שן שום קצוצה 1 עגבנייה בשלה חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ 150 גרם גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-4 40 מ"ל שמן זית כתית מעולה 10 עלים של בזיליקום טרי מלח ים אטלנטי, למי הפסטה מלח ים ופלפל, לפי הטעם
אופן ההכנה: בסיר גדול מרתיחים מים. כאשר המים מגיעים לרתיחה מוסיפים מלח ים אטלנטי (7 גרם לליטר מים) מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה. בינתיים במחבת גדולה מוסיפים מעט שמן זית כתית מעולה ושום, מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ואז מוסיפים עגבנייה טרייה ו-2 עלי בזיליקום. מוסיפים את הרוטב ומבשלים על אש קטנה. מסננים את הפסטה 2 דקות לפני הזמן המוצע, ומעבירים אותה לרוטב ביחד עם רבע כוס ממי הבישול כדי לאפשר לפסטה לסיים את הבישול. לאחר שהפסטה ספגה את הרוטב, מוסיפים את שמן הזית. מגישים עם מוצרלה מעל, בזיליקום טרי ופלפל שחור.