מחפשים מתכון קל להכנה ודיאטטי ליום העצמאות או בכלל לאירוח? קבלו מתכון לשיפודי עוף במחבת, קלים להכנה וטעימים פצץ, השיפודים האלה מושלמים וכמה שהם טעימים ממש להתענג. 15 דקות במחבת זה כל הסיפור. באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא מצרכים: 1 כפית טימין יבש או טרי 1 כפית אורגנו יבש 2 שיני שום פרוסות 4 עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים תרסיס שמן או כפית שמן זית 600 גרם נתחי פרגית משופדים רבע כפית צ'ילי 1 כפית חרדל גריגירים פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים להגשה: 1/2 כוס בצל ירוק אופן ההכנה: מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים למחבת את העגבניות ואת התבלינים . מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש בינונית. מדי פעם בפעם הופכים את השיפודים. מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.