X

פסטה ללא גלוטן בקערה אחת - כשר לפסח

  • י"א ניסן התשפ"ב
צילום: אסף אמברם
פסטה ללא גלוטן בקערה אחת, ברוטב קלאסי מנצח עם קונפי שום ועלי תבלין. מדובר על אטריות קזרצ'ה ללא גלוטן על בסיס קמח תירס ואורז, כשר לפסח.   באדיבות  חברת "פסטה ריקו"   מצרכים (לכ- 4 מנות): 1 חבילת פסטה ללא גלוטן של "פסטה ריקו" (400 גרם) 4 שיני קונפי שום 3 כפות שמן זית צרור עלי פטרוזיליה צרור עלי בזיליקום מעט מלח ופלפל גרוס מעט פלפל שאטה גרוס 4 אגוזי מלך 2-3 גילופי פרמז'ן   אופן ההכנה: מבשלים את הפסטה ללא גלוטן במים רותחים מומלחים למשך 8-12 דקות. בקערת ערבוב שמים 3 כפות שמן זית, מעט מלח ופלפל, מעט פלפל שאטה גרוס לפי הטעם, 4 שיני קונפי שום, פטרוזיליה קצוצה, עלי בזיליקום קרועים, אגוזי מלך וגילופי פרמז'ן. ניתן להוסיף גם מעט פירורי עגבניות מיובשות. מוסיפים לקערה כמה טיפות של מי בישול הפסטה ומסננים את הפסטה. מוסיפים את הפסטה המוכנה מערבבים היטב. מסדרים בצלחות ומגישים.
עמוד הבית ראשי אוכל פסטה

art