מנת חורף קלאסית עם ארומה של חורף-הערמונים. אפשר גם להכין בבית את המנה האיטלקית החורפית והשווה הזו בעזרת המתכון הקליל הזה. הסוד הוא בכמהין-אל תוותרו. באדיבות רשת Buy The Way מצרכים: 1 מנה של 180 גרם ריגטוני קצר מבושל חצי בישול 1 כף מחית כמהין שחור רסטרטו 3 יחידות ערמונים בוואקום ספק יבשים 2 יחידות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים או שמיניות 50 גרם שמנת מתוקה 1 כף חמאה 30 גרם פרמזן מגורד 30 גרם פטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה: מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הפטריות ושני ערמונים ומקפיצים. מוסיפים את השמנת ומצמצמים בחצי. מניחים בצד. מורידים את הריגטוני לסיר עם מים רותחים ל 10 שניות. מעבירים אותם לרוטב, מתבלים עם מלח ופלפל שחור גרוס ומרתיחים. מוסיפים את הפרמז'ן והפטרוזיליה ומגיים מיד. מקשטים עם ערמונים מגורדים מעל.