X

לא על הלחם לבדו

  • א' חשון התשפ"ב
קרוטונים. צילום: דן לב
קרוטונים. צילום: דן לב
המותג Eatsane, מתחדש בלחם דל פחמימות (2 גרם פחמימה לפרוסה). לכבוד ההשקה, קבלו שני מתכונים עם הלחם החדש.   למה לקנות אם אפשר לעשות בבית, וזה גם כל כך פשוט?   קרוטונים   מצרכים: 5 פרוסות לחם דל פחמימות של  eatsane 5 כפות שמן זית ½ כפית פפריקה 2 שיני שום כתושות רבע כפית מלח   אופן ההכנה: מחממים תנור ל-170 מעלות חותכים את הלחם לקוביות בגודל 1.5 ס"מ מערבבים היטב את השמן והתבלינים עם קוביות הלחם אופים במשך כ-15 דקות או עד להזהבה. מניחים להתקררות ומאחסנים בצנצנת       פרורי לחם   מצרכים: 4-6 פרוסות לחם  eatsane תבלינים לפי הטעם: אבקת שם, מלח, פלפל   אופן ההכנה: מחממים תנור ל-150 מעלות חותכים את הלחם לקוביות, וטוחנים במעבד מזון רק עד לקבלת פירורים גסים. מפזרים את הפירורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומכניסים לתנור ל 10-15  דקות. מדי פעם מערבבים. מוציאים את הפירורים מהתנור כדי שיתקררו. מחזירים את הפירורים למעבד המזון, ומוסיפים לפי הטעם אבקת שום, מלח, פלפל שחור. (אפשר גם אם אוהבים להוסיף פטרוזיליה מיובשת/כמון/פפריקה). מעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. יש לשמור בצנצנת יבשה ואטומה.    
פירורי לחםצילום: פירורי לחם
פירורי לחם. צילום: דן לב  
עמוד הבית ראשי אוכל לחם פירורי לחם קרוטונים

art