ארוחה צמחונית ועשירה של פסטה ברוטב עגבניות עשיר ומתובל עם טחון צמחוני במרקם וטעם מעולים מתכון באדיבות "טבעול" מצרכים: 1 חבילה פסטה 1 חבילה SENSATIONAL טחון צמחוני 2 גזרים גדולים, קצוצים דק 1 מקל סלרי קצוץ דק 200 גרם פטריות חתוכות 800 גרם עגבניות קצוצות 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני שום קצוצות דק 2 כפות רסק עגבניות 1 קורט אגוז מוסקט 2 כפות שמן זית 1 כפית פלפל שחור 50 גרם גבינת פרמזן או תחליף טבעוני 25 גרם עלי בזיליקום טריים אופן ההכנה: מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי, השום והפטריות במשך 5-10 דקות עד לריכוך. מוסיפים את שאר החומרים למעט הטחון ומבשלים 15-20 דקות עד שהרוטב מסמיך. מניחים את הפסטה בתבנית גדולה של מים רותחים ומבשלים לפי הוראות האריזה. מסננים אך שומרים 3-4 כפות ממי הבישול. בינתיים מערבבים את הטחון לרוטב העגבניות ומחממים במשך 3-4 דקות, מוסיפים מעט ממי בישול הפסטה במידת הצורך... מגישים את הספגטי בולונז עם גבינה ובזיליקום.