מחפשים מתכון לעוגת בננות מנצחת? מצאתם! עוגת בננות שיוצאת רכה-רכה, קלה להכנה, עם שוקולד מריר, שקדים וטעם עדין של קינמון פשוט נפלאה. באדיבות מימי נאמן שייך, מרשת "מאפה נאמן" 2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ מצרכים: 1/2 כוס סוכר חום 2 כפיות אבקת אפייה 1/2 כוס שמן 3/4 כוס סוכר לבן 3 ביצים 60 גרם שקדים מולבנים טחונים 4 בננות קטנות מרוסקות במזלג 1 כפית קינמון 1 כפית תמצית וניל קורט מלח 210 גרם (כוס וחצי) קמח לבן 150 גרם שוקולד צ'יפס מריר אופן ההכנה: מחממים תנור ל-170 מעלות. בקערה גדולה מערבבים שמן, סוכר לבן, סוכר חום, וניל ביצים, קינמון, מלח ובננות מרוסקות, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מנפים לתוך הקערה הקמח ואבקת האפייה, מוסיפים את השוקולד צ'יפס והשקדים הטחונים, ומקפלים לתערובת אחידה עם מרית. יוצקים את התערובת לתבניות ואופים במשך 35-450 דקות או עד שקיסם שמכניסים למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מקררים לטמפרטורת החדר ומגישים.