מתכון מתוק ומפנק לקינוח הכי מקורי שיש – טראפלס שוקולד אבוקדו טבעוני. המתכון קל הכנה, ומומלץ לשתף את הילדים בהכנה הקלה, וליהנות מפינוק מתוק, טעים ומיוחד, בעל ערכים תזונתיים נפלאים של פרי האבוקדו. באדיבות חברת "חקלאי גרנות" מצרכים: 1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות" 1 כוס אגוזי מקדמיה 1 וחצי כף אבקת קקאו איכותית 10 תמרים מגולענים סירופ מייפל להמתקה לפי הטעם אופן ההכנה: בבלנדר רב עצמה כותשים כוס אגוזי מקדמיה עם תוכנו של אבוקדו בשל. מוסיפים כף וחצי אבקת קקאו איכותית, 10 תמרים (ללא חרצן) וסירופ מייפל להמתקה לפי הטעם. מכניסים את התערובת למקרר לכמה שעות. מגלגלים לכדורים בתוך אבקת קקאו או אגוזי פיסטוק או קוקוס עד לציפויים המלא. מאחסנים במקפיא ומגישים קר.