X

רביולי גבינות שמש

  • ו' אב התשפ"א
צילום: אסף אמברם
"פסטה ריקו" היא חברה ישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית.  לרגל הקיץ והחופש הגדול היא מציעה מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק, עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות. המנה קלה ומהירה להכנה, ביס אחד ואתם באיטליה באדיבות חברת "פסטה ריקו"   מצרכים (לכ-4 מנות): 1 חבילת רביולי גבינות של "פסטה ריקו" 100% קמח דורום כף חמאה כף שמן זית 1/4 כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט לפירורי לחם מתובלים: 1/2 כוס פירורי לחם 1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות   אופן ההכנה: מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי. להכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות, מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.
עמוד הבית ראשי אוכל פסטה רביולי גבינות

art