עוגה טעימה במיוחד, והיא דלה בפחמימות ועשירה בחלבון באדיבות טרי אדלר נטורופתית ומאמנת בNLP מצרכים ל- 2 תבניות אינגליש: 6 ביצים 3/4 כוס תחליף סוכר אריתריטול (אפשר לשים במקום מייפל טהור או סילאן 1 כפית תמצית וניל 2 ו-1/2 כוסות קמח שקדים 2 כפות קמח קוקוס 1 שמנת חמוצה 15% 250 גר גבינת שמנת 5% 100 גר חמאה מומסת או חצי כוס שמן קוקוס 1 ו-1/5 כפית קינמון טחון 1 שקית אבקת אפיה חופן אגוזי מלך קצוצים לפיזור מעל העוגה אופן ההכנה: בקערה טורפים היטב ביצים, סוכר ותמצית וניל. אפשר להשתמש גם במיקסר אבל הרבה יותר פשוט כשיש לטרוף לבד את החומרים. מוסיפים את השמנת, הגבינה והחמאה המומסת ומערבבים. מוסיפים את היבשים: קמח שקדים, קמח קוקוס, קינמון ואבקת אפייה. מערבבים היטב שלא יהיו גושים. משמנים 2 תבניות אינגליש ויוצקים לתוכן את תערובת העוגה עד לגובה של כ-3/4 התבנית. אופים בתנור שחומם מראש ב- 160 מעלות כ40- דקות עד שהקיסם יוצא יבש. מומלץ לצנן היטב את העוגה לפני ההגשה.