פיצה אמיתית כמו שתמצאו רק בפיצריות באיטליה, בהכנה מהירה וטעם מושלם באדיבות בני פרי, השף הראשי של בלה איטליה מצרכים לבצק: 500 גרם קמח לבן (3.5 כוסות) 1 וחצי כוסות מים פושרים כף שמרים יבשים כף סוכר כף שטוחה מלח דק 5 כפות שמן זית כתית מעולה מעודן "זיתא" לרוטב עגבניות: 1 קופסת שימורים עגבניות חתוכות דק Bella Italia 400 גרם חצי כפית סוכר קורט מלח ופלפל שחור חצי כפית אורגנו יבש או טרי חתוך גבינת מוצרלה מגורדת או בכדורים אופן ההכנה: בצק: אפשרי ידני בקערה: שמים את כל הרכיבים לבצק ולשים יחד עד שמתקבל בצק אחיד, חלק ויוצרים ממנו כדור או במיקסר עם וו לישה: כ 10 דקות במהירות נמוכה עד שהבצק הופך לאלסטי. אם הוא דביק אפשר להוסיף כף קמח ואם יבש אז מעט מים. בקערת המיקסר מכסים למשך שעה או עד הכפלת נפח הבצק (תלוי בטמפ' החדר) מחממים תנור ל-200 מעלות על משטח מקומח מחלקים את הבצק לשני כדורים שווים, ובעזרת הידיים פותחים את הבצק לצורת התבנית. יש לדקק את הבצק לעובי שאוהבים. מותחים את הבצק ומעבירים את הבצק המרודד לתבנית הפיצה ובעזרת לחיצות קלות יוצרים מעיין מסגרת מסביב לפיצה בקערית קטנה שופכים קופסה של העגבניות ומטבלים במלח, פלפל, סוכר ואורגנו ומערבבים. מורחים על הבצק פרט לשוליים מפזרים בנדיבות את גבינת המוצרלה והתוספות שאוהבים. מכניסים את הפיצה לתנור שחומם מראש כ-20 דק' (תלוי בעוצמת התנור) עד שהפיצה אפויה ושחומה