X

עוגיות פיצוחים

  • י"ד אייר התשפ"א
צילום: רון יוחננוב
עוגיות שהן ממש חטיפי אנרגיה, עוגיות הכי קלות ומהירות להכנה שיש! עוגיות פיצוחים ממכרות וטעימות. מאת: רון יוחננוב , בעל הבלוג מבשלים ואופים עם רון יוחננוב, למותג "קליית גת"   לגיוון ושדרוג: אפשר להוסיף לתערובת עד 1/2 כוס: שומשום/גרעיני חמנייה/גרעיני דלעת/זרעי פשתן/אגוזי מלך חצויים.   מצרכים לכ-18 יחידות: 2 שקיות (300 גרם) MIX PRO קליית גת - תערובת חמוציות, בוטנים ושקדים חלבון מביצה אחת גודל L  או משתי ביצים בגודל M 3 כפות סילאן טבעי   אופן ההכנה: מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים מעט. מערבבים בקערה את החלבון ביחד עם הסילאן עד שמתחיל מעט להקציף. מוסיפים את תערובת ה-PRO MIX ומערבבים היטב, עד לציפוי של הפיצוחים. בעזרת כף יוצרים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשטחים מעט. מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. זהירות לא לשרוף. מצננים היטב את העוגיות ומגישים. שומרים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר.  
אוכל עוגיות פיצוחים

art