ארוחת מנגל עם ירקות קלויים, חציל בלדי והמבורגר עסיסי. מתכונים שיתאימו לכל ארוחת מנגל ולכל משפחה. באדיבות צחי בוקששתר השף והבעלים של רשת ההמבורגרים BLACK. חג שמח! צחי בוקששתר: "הנה מנה שחייבים לנסות פעם בבית. במסעדה היא מוגשת כבר שנים ארוכות, על פיתה מיוחדת, אבל את המתכון של הפיתה נגלה בפעם אחרת". מצרכים לחציל: 1 חציל בלדי 1 פיתה טעימה להגשה טחינה תפוזים רוטב לחציל מצרכים לטחינה תפוזים: כוס טחינה גולמית נהדרת 2 שיני שום 3 כפות רוטב סויה גרידה מ-1/2 תפוז מיץ מ-3 תפוזים כף ג'ינג'ר טרי מגורר מצרכים לרוטב: כוס צ'ילי מתוק תאילנדי מיץ מלימון אחד שן שום כתושה כף סויה אופן הכנת טחינה תפוזים: מערבבים בבלנדר את כל המצרכים, מדללים בעוד מיץ אם יש צורך. אופן הכנת רוטב לחציל: מערבבים היטב לתערובת הומוגנית. אופן הכנת החציל: את החציל וקולים בגריל פחמים עד שהוא מוכן לגמרי (בשרו רך), קולים קלות גם את הפיתה. על צלחת מניחים פיתה, את החציל חותכים מלמעלה. יוצקים 2 כפות רוטב, ½ כוס טחינה תפוזים ומקשטים בעלי כוסברה ומגישים מיד.