שר פיטנס: "אני מאוד אוהבת כרובית וכשיוצרים ממנה לביבות בריאות ודלות קלוריות, זה יוצא מושלם. בעיני, חשוב תמיד שיהיה בבית אוכל בריא וטעים זמין בהישג יד, לאותם הרגעים בהם אין לנו כוח להכין משהו מאפס". באדיבות שר פיטנס לספר המתכונים של FOODY (להשיג באולם התצוגה של שקל בית מותגים) מצרכים: 1 כרובית בגודל בינוני, שטופה היטב 1 בצל, קלוף 1 כפית שמן זית 1/3 צרור פטרוזיליה 2 ביצים מלח ופלפל שחור לציפוי: פירורי לחם מלאים שומשום מלא (אופציה) אופן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. הכנות מקדימות: חותכים את הכרובית לתפרחות גדולות. מעבירים לסיר עם מים רותחים ומבשלים 15-10 דקות או עד שהתפרחות רכות לחלוטין. מסננים מכל הנוזלים ומועכים לפירה. בינתיים קוצצים את הבצל לקוביות קטנות. מחממים את השמן במחבת ומטגנים 6 דקות מעל להבה בינונית-גבוהה אגב ערבוב עד הזהבה קלה. קוצצים דק את הפטרוזיליה. לתערובת הלביבות: שמים בקערה את פירה הכרובית, הבצל המטוגן, הפטרוזיליה, הביצים והתבלינים ומערבבים. יוצרים לביבות מהתערובת בעזרת ידיים רטובות ומצפים בפירורי לחם ושומשום. מניחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 10 דקות או עד הזהבה. נותנים ללביבות להתקרר מעט ומגישים. הלביבות נשמרות בקירור ארבעה ימים.