לא פשוטה, אבל שווה כל רגע של השקעה באדיבות חברת "כרמית" תבנית בקוטר 22 ס"מ רינג בקוטר 20 ס"מ מצרכים לתחתית העוגה: 200 גרם עוגיות מיני קוקיס בטעם קרמל של כרמית 70 גרם שוקולד אגו מריר 70% מוצקי קקאו עם אגוזי לוז מקורמלים 40 גרם חמאה מצרכים לליבת ריבת חלב: 8 גרם אבקת ג’לטין 40 גרם מים קרים מהמקרר 100 גרם חלב 200 גרם ריבת חלב מצרכים למוס שוקולד: 65 גרם חמאה 220 גרם שוקולד אגו מריר 60% מוצקי קקאו 500 גרם שמנת להקצפה 38% רכיבים לגנאש שוקולד: 100 גרם שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד אגו מריר 70% מוצקי קקאו עם אגוזי לוז מקורמלים - קצוץ דק אגוזי לוז קצוצים אופן הכנת תחתית העוגה: במעבד מזון טוחנים את המיני קוקיס לפירורים דקים ומעבירים לקערה. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות או על סיר אדים כפול (בן מארי). מוסיפים את השוקולד לפירורים ומערבבים. ממיסים חמאה במיקרוגל, מוסיפים לתערובת המיני קוקיס ומערבבים עד לתערובת אחידה. משטחים את התערובת בתבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ. אופן הכנה ליבת ריבת חלב: מערבבים את אבקת הג'לטין בעזרת מטרפה עם המים הקרים ומכניסים למנוחה של כרבע שעה במקרר. לאחר רבע שעה, מוסיפים לג'לטין את החלב ומחממים כדקה במיקרוגל עד שהג'לטין נמס. יוצקים על ריבת החלב את תערובת הג'לטין ומערבבים היטב. אוטמים רינג בקוטר 20 ס"מ עם ניילון נצמד ומניחים על משטח ישר. יוצקים את התערובת לרינג ומעבירים למקפיא למשך הלילה. אופן הכנה מוס שוקולד: ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות או על סיר אדים כפול (בן מארי) את השוקולד והחמאה. מקציפים את השמנת המתוקה עד למרקם יוגורט ומקפלים לתערובת השוקולד ב-3 פעימות. יוצקים מחצית מהמוס לתבנית עם התחתית, מניחים מעל את אינסרט ריבת החלב וסוגרים עם המחצית השניה של המוס. מעבירים להקפאה בפריזר (לפחות 5 שעות). אופן הכנה גנאש שוקולד: מחממים את השמנת המתוקה בסיר עד לסף רתיחה. שופכים את השמנת על השוקולד המריר הקצוץ ב-3 פעימות תוך כדי ערבוב. מחלצים את העוגה הקפואה מהתבנית, מצפים אותה בגנאש ומפזרים מעל את האגוזים.