X

מוס השחר עם קרמבל אגוזים

  • ו' אלול התש"פ
צילום: יח"צ
מוס לא שיגרתי עם קמבל מתפצפץ ורוטב פירות יער- דרך מושלמת לחגוג את סיום החופש.   באדיבות "השחר העולה"   מצרכים ל- 4-6 מנות: 1 מיכל שמנת מתוקה 1 צנצנת ממרח השחר   לקראמבל: 200 גרם פקאן קלוף לא קלוי קצוץ 200 גרם קשיו קצוץ 200 גרם אגוזי מלך קצוצים 50 גרם חמאה מומסת 3 כפות סוכר חום   לרוטב פירות היער: 1 חבילה פירות יער קפואים 100 גרם אבקת סוכר   אופן ההכנה: מערבבים את הפיצוחים עם החמאה המומסת והסוכר החום, ואופים בתבנית מרופדת נייר אפייה בחום של 170 מעלות כ- 20 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם. מצננים לאחר האפייה. מקציפים יחד שמנת מתוקה עם ממרח השחר ומעבירים לשקית זילוף, מבשלים יחד את פירות היער עם אבקת הסוכר עד לצמצום ומצננים. בכל כוס הגשה מניחים קראמבל פיצוחים, מוס, רוטב פירות יער ומעט קרמבל פיצוחים מעל.
אוכל קינוחים מוס

art