X

ריזוטו מפסטה קטנה עם גבינות

  • כ"ט אייר התשע"ח
ריזוטו קצת אחר מהמקור, אבל לא פחות טעים. דרך נוספת להעשיר את שולחן החג עמוס הפשטידות. מצרכים: 1 בצל לבן, קלוף 2 כפות חמאה 2 כפות שמן זית 2 זוקיני ירוקים או קישואים 3/4 כוס אפונה עדינה, מופשרת 1 ו-1/2 כוסות ברילה פסטה סטלינה (צורת כוכבים) 3 כוסות מים רותחים או ציר ירקות רותח 1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק מלח ופלפל שחור להגשה: גבינת פרמזן מגורדת דק אופן הכנה: חותכים את הבצל לקוביות קטנות. בסיר רחב ממיסים חמאה ושמן זית ומטגנים את הבצל עד ריכוך. חותכים את הקישואים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומוסיפים לבצל. מטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. מוסיפים פסטה כוכבים, אפונה עדינה וציר ירקות רותח/ מים רותחים ומערבבים. מבשלים על אש קטנה עד שהפתיתים רכים. מוסיפים 1/2 כוס גבינת פרמזן ומערבבים היטב עד שהיא נמסה. מעבירים לקערת הגשה, מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם. צילום: אסף אמברם
אוכל מתכונים

art