X

קציצות עוף וכרישה

  • ז' אייר התשע"ח
מדף הירקות המצוננים מתחדש במוצר חדש מסדרת ה"דק דק" של טעם הטבע: טבעות כרישה טריות, שטופות וחתוכות דק דק המתאימות למגוון מתכונים. מצרכים: 2 חבילות טבעות כרישה "טעם הטבע" 2 כפות שמן זית 5 כפות מים רותחים 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור מעט אגוז מוסקט 500 גרם עוף טחון 2 ביצים L 3/4 כוס קמח מצה או פירורי לחם שמן לטיגון אופן הכנה: בסיר רחב או מחבת גדולה מטגנים בשמן זית את הכרישה במשך 5 דקות. מוסיפים מים רותחים ומטגנים עוד 5 דקות נוספות תוך כדי ערבוב. חשוב לשים לב לכרישה כדי שלא תישרף. מערבבים את כל המצרכים ביחד, כולל העוף והכרישה, ויוצרים תערובת אחידה. יוצרים קציצות עם ידיים רטובות ומטגנים בשמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת עד ששני הצדדים זהובים. מגישים חם צילום: סטודיו שטראוס
אוכל מתכונים

art