X

טראפלס שוקולד בתבנית קרח

  • י"א ניסן התשע"ח
במקום לגלגל לכדורים – מכינים טראפלס שוקולד בתבנית קרח. 2 מצרכים בלבד, תבנית קרח מסיליקון ויש לכם טראפלס שוקולד נימוחים. הם כל כך קלים להכנה שאפשר להכין אותם עם הילדים בחופשת הפסח, ויש גם גרסה פרווה טבעונית. טיפים: שומרים את הטראפלס בכלי סגור במקרר עד שבועיים. אפשר לצפות את הטראפלס גם באגוזים טחונים או סוכריות לקישוט. תבנית קרח מסיליקון (16-24 שקעים) מצרכים: לטראפלס: 150 גרם שוקולד מריר 125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת מתוקה (במקום שמנת משתמשים בכמות זהה של קרם קוקוס (לפחות 17% שומן) או שמנת צמחית.) לציפוי: אבקת קקאו אופן ההכנה: שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. מערבבים היטב עד שמתקבל קרם אחיד. יוצקים את התערובת לתבנית קרח מסיליקון ומיישרים את החלק העליון של כל שקע. מקפיאים במשך כ-30 דקות עד שהטראפלס קפואים לחלוטין. מחלצים את הטראפלס מהתבנית ומצפים באבקת קקאו. מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין עבור "רגע מתוק של עלית"
אוכל

art