X

סלט מלפפונים, שמיר וגמבה

  • כ"ו אדר התשע"ח
מצרכים: 5 מלפפונים ירוקים 1/2 קילו גמבה 1 בצל לבן 1/2 חבילת שמיר שמן זית לפי הטעם חומץ לפי הטעם מלח וסוכר לפי הטעם   אופן ההכנה: שוטפים את המלפפונים היטב (לא מקלפים) ופורסים לחצאי פרוסות דקות. חותכים את הגמבה לרצועות דקות.  חותכים בצל לבן מקולף לחצי וחותכים לפרוסות דקות. שוטפים את השמיר וקוצצים.  מערבבים בקערה את כל הירקות. מערבבים בקערה נפרדת את הרוטב (שמן זית, חומץ ותבלינים)  ושופכים לפני ההגשה על הירקות ומערבבים. צילום: רלי לב
אוכל מתכונים