מצרכים לשש מנות: 2 יחידות קולרבי 2 גזרים 1 כרוב סגול קטן 3 אגסים חופן נדיב עלי נענע, קרועים 100 גרם בוטנים קלויים/מטוגנים רוטב 3 כפות רוטב סויה 4 כפות חומץ אורז/טבעי 2 שיני שום 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק 1 כף סוכר 1 כף שמן שומשום אופן ההכנה: פורסים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הגזר, הקולרבי והאגס בעזרת מנדולינה ל"גפרורים" דקים (ז'וליין). מערבבים את כל חומרי הסלט יחד בקערה בינונית, מתבלים ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. 
