X

סלט גפרורי שורשים אסיאתי, עם אגסים אמריקאים

  • י"ג שבט התשע"ח
מצרכים לשש מנות: 2 יחידות קולרבי 2 גזרים 1 כרוב סגול קטן 3 אגסים חופן נדיב עלי נענע, קרועים 100 גרם בוטנים קלויים/מטוגנים רוטב 3 כפות רוטב סויה 4 כפות חומץ אורז/טבעי 2 שיני שום 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק 1 כף סוכר 1 כף שמן שומשום אופן ההכנה: פורסים את הכרוב לרצועות דקות. חותכים את הגזר, הקולרבי והאגס בעזרת מנדולינה ל"גפרורים" דקים (ז'וליין). מערבבים את כל חומרי הסלט יחד בקערה בינונית, מתבלים ברוטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
אוכל מתכונים