X

קוקטייל ארל גרָאי

  • כ"ח טבת התשע"ח
שילוב אלגנטי בין הטעם המתקתק של וויסקי השיפון האמריקאי לניחוחות תה הארל גריי ולחמיצות של אשכוליות הדם שכעת מתחילה עונתן. מרכיבים לקוקטייל אחד: 40 מ''ל וויסקי שיפון 40 מ''ל חליטת ויסוצקי גולף ליף ארל גריי ופרחי דרדר כחול 25 מ''ל מיץ אשכולית דם 20 מ"ל קואנטרו לעיטור: פלח אשכולית גבעול נענע קרח גרוס אופן ההכנה: חולטים את תיון הארל גריי בכוס מים רותחים במשך 6-4 דקות. יוצקים 30 מ"ל מהחליטה לשייקר יחד עם שאר המרכיבים. מוסיפים קוביות קרח, סוגרים את השייקר ומשקשקים היטב. מסננים אל תוך כוס גבוהה וצרה (היי בול), מלאה בקוביות קרח. מעטרים בפלח אשכולית וגבעול נענע ומגישים מיד וקר. קוקטייל ארל גראיי מסעדת דיינינגס (צילום אמיר מנחם, רקס תעשיות)
אוכל

art