X

לזניות אישיות

  • י"ד טבת התשע"ח
מתכון קל ומהיר של לזניות אישיות להגשה כfinger food- המתאימות לאירוח, מסיבות וגם לארוחת ערב מהירה ומפתיעה. מצרכים: 12 עלי לזניה של ברילה 1 צנצנת רוטב פומדורו של ברילה 12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות 200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת 100 גרם זיתים שחורים מגולענים שמן זית לשימון תבנית שקעים אופן ההכנה: מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים. משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים. אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.
צילום: אפיק גבאי
אוכל מתכונים