X

מסעדת סילו משיקה

  • ד' כסלו התשע"ח
מנות חורף עשירות ומנחמות בסגנון איטלקי-ים תיכוני מסעדת סילו של השף טל כהן משיקה מנות חורף מפנקות ועשירות בסגנון איטלקי-ים תיכוני. מסעדת סילו הממוקמת בפארק פרס בחולון, מציעה מטבח עשיר ומגוון הכולל מבחר מנות, כולן עשויות מחומרי גלם מקומיים, ביניהן מנות בשר שונות, פסטות, ומגוון מאפים. בלב המסעדה מוצב טאבון עצים מיוחד, בעל בסיס מסתובב אשר יובא מאיטליה, והוא משמש להכנת פיצות ומאפים טריים אשר נעשים כולם במקום, במסעדה אף צוות קונדיטורים המספק מגוון קינוחים טריים תוצרת בית. מנות החורף החדשות יתווספו לתפריט המסעדה הקיים ויספקו תוספת עשירה ומנחמת, בימי החורף הקרים. מנות חורף חדשות: ריזוטו קרם שמנת כמהין- פטריות חורש ופרמז'ן, מחיר: 69 ₪ מאפה צ'יפורה - פילה דניס ברוטב נפוליטאני- עגבניות, בצל ופלפל ירוק חריף, כוסברה ובצל צלויים על הגריל, במעטפת בצק אפוי בטאבון, מחיר: 110 ₪ מרק קרם חצילים - חצילים שרופים על האש עם ירקות שורש, קרם שמנת, ואגוז מוסקט, לבאנה זעתר בזילוף, מחיר: 35 ₪ לזניה ראגו עגל - בשר עגל בבישול ארוך עם ירקות שורש - כרישה, סלרי, גזרים, בצלים ושום, מוגש בין דפי הלזניה, עם רוטב רוזה ובשמל, עם פרמזן ופיסטוקים ירוקים, מחיר: 89 ₪ קוקטייל חורפי מפנק: סנגריה חמה - פירות הדר מבושלים ביין אדום, מחיר: 35 ₪ סילו, מתחם "לה פארק" חולון. (צילום: גל קולוג)
(צילום: גל קולוג)
(צילום: גל קולוג)
אוכל אוכלים בחוץ